Danny de Munk boeken

Eigenschappen Danny de Munk boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Danny de Munk boeken?

Danny de Munk boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Danny de Munk.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Danny de Munk.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Danny de Munk ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Danny de Munk plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Danny de Munk

Extra informatie Danny de Munk

Dit najaar is Danny de Munk samen met zijn dochter Bo te zien in het nieuwe seizoen van ‘Dance Dance Dance’ op SBS6. In het programma dansen bekende Nederlandse koppels de videoclips van (internationale) artiesten na. Zij worden begeleid door de beste choreografen om een zo goed mogelijk resultaat neer te zetten. Het programma is een afvalrace en uiteindelijk zal één koppel er met de titel vandoor gaan.

“Hoe mooi is dit?”, schrijft Danny trots op zijn Instagram pagina. Ook zijn dochter Bo is enthousiast: “Eindelijk mag ik vertellen dat ik samen met mijn vader mee ga doen”. De twee nemen het op tegen: Susan Visser & Thomas Cammaert, Sharon Doorson & Géza Weisz, Nochtli & Vinchenzo en (het eerste trio in het programma) O’G3NE.

De trainingen zijn inmiddels al in volle gang. Dance Dance Dance zal dit najaar te zien zijn bij SBS6.

Op 12 jarige leeftijd maakt Danny zijn indrukwekkende filmdebuut als Ciske de Rat(1982),in de gelijknamige film. De titelsong “Ik voel me zo verdomd alleen” maakte hem in een klap tot een landelijke beroemdheid. Ciske de Rat gaat op 29 maart 1984 in Koninklijke premiere in Tuschinski, Amsterdam. Danny bestormt de hitlijsten in nederland en blijft 4 weken op nummer 1 staan. Deze nummer 1 hit is inmiddels vertaald en is goud en platina geworden. Op 7 augustus 1986 gaat de succesvolle film “Öp Hoop van Zegen” in premiere in Tuschinski, Amsterdam. Danny speelt daarin als Barend. “Ratsmodee”werd de singel uit deze film. Tevens speelde hij een rol in de film “de Vuurdoop”, deze film werd in 1988 bestempeld met de beste korte Nederlandse Film. En werd tevens bekroond met De Gouden Kalf. In 1997 verscheen Danny weer op het Nederlandse filmdoek in de film “All Stars”, De premiere was op 28 april 1997 in Planet Hollywood en in Tuschinski in Amsterdam.” All Stars” werd prompt bekroond tot beste film van dat jaar.

Discografie

Danny maakte verscheidene platen en cd’s. Waarvan Danny’s eerste plaat “Danny de Munk” (1985) werd bekroond met goud en platina. Daarop volgde de plaat “n ‘Jaar later”in 1987. In 1988 verschijnt Danny’s cd, “Geen wereld zonder jou”. In 1991 verschijnt Danny’s cd, “Vrienden voor het leven”, naar de gelijknamige tv-serie. In 1992 verschijnt de cd van Prijzenslag van rtl4 ,”De hits van Danny de Munk”. Zijn eerste engelstalige cd kortweg “Danny” geheten, verscheen in het voorjaar van 1995

Musical

In febr.1991 tot mei 1992 neemt de carriere van Danny een belangrijke wending, toen hij de rol van Marius vertolkte in “Les Miserables”. Sindsdien is hij een veel gevraagd solist in de Nederlandse musicalwereld. Musicals waarin hij meespeelde waren oa. “Cyrano”1993/1994,daar vertolkte hij de rol van Christian. In 1995 speelt hij mee in de engelstalige musicalproductie, “Pump Boy’s and Dinettes”. In 1998, in de musical “De Jantjes”, als Schele Manus. In 1999 in “Bloodbrothers”, als Mickey. In 1998 speelde Danny een van de hoofdrollen in de Tijdaffaire, een muziektheaterspektakel special geschreven voor het 100-jarig bestaan van de Rabobank. Tijdens deze productie werd het idee geboren om samen met het NederlandsTheaterorkest een opera-musical concert te organiseren in het Concertgebouw van Amsterdam op 8 sept.1999. Danny had in 2000 de rol van Gorki in de musical “Tsjechov”. Ook heeft hij even in de musical Ëlisabeth”gezeten van april 2001 tm juli 2001, als Luigi Lucenci. Verscheidene keren in 2001 is Danny te zien in “Musical in Concerts”. En vanaf sept,2001 word de musical “Titanic”te water gelaten, hierin speelt hij de rol van stoker Frederick Barrett. In juni 2002, komt Joop vd Ende met een musicalspektakel in Ahoy, maar liefst 10 x staat Danny en vele andere musicalartiesten daar op het grote podium, allemaal musicalnummers ten gehore te brengen van 10 jaar Musicals. Vanaf okt. 2003 staat Danny in de musical ” Copacabana”, hierin speelt hij de dubbelrol Tony/Steven. Vanaf januari 2004 is Danny weer te zien in ” Musicals in Concerts”.

Concerten

Danny heeft ook verscheidene concerten gegeven, oa in de Amsterdam Rai (1986) “Gala of the Year”, van Lee Towers in de Ahoy (1986), De Maten in Apeldoorn (1988). Naar aanleiding van het 100 jarig bestaan van de Rabobank, stond Danny in de Tijd-Affaire, waarna het idee is ontstaan om een opera concert te geven in het Concertgebouw van Amsterdam.Dit was ” A Night At The Opera” (8 sept. 1999) Naar aanleiding van 10 jaar top musicals in Nederland, stond Danny als solo artiest in Musicals in Concerts. (2001), en Musicals in Ahoy (2002). Op 18 jan.2004 is Danny te zien in een concert samen met het Stedelijk orkest van Purmerend in Theater de Purmaryn. En vanaf eind jan. 2004 is Danny te zien in Musicals in Concerts 2.

Danny de Munk boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Danny de Munk.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Danny de Munk, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Danny de Munk en de eventuele overige kosten om een optreden van Danny de Munk mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Danny de Munk.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Danny de Munk. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Danny de Munk checken, een gratis optie plaatsen op Danny de Munk en de boeking(en) van Danny de Munk voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

Offerte Danny de Munk aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag