Angela Sauerkraut boeken

Eigenschappen Angela Sauerkraut boeken

Prijs
v.a. 1.095
Geluid
Op aanvraag

Angela Sauerkraut boeken?

Angela Sauerkraut boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Angela Sauerkraut.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Angela Sauerkraut.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Angela Sauerkraut ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Angela Sauerkraut plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Angela Sauerkraut

Extra informatie Angela Sauerkraut

Het was in de zomer van 2016 toen Angela Sauerkraut de talentenjacht op het Feuerwehr Fest van Brodenbach am Rhein won. Met haar vertolking van “Atemlos” en “1000 Mal” wist zij de uitverkochte Festzelt helemaal op zijn kop te zetten. De winst betekende dat zij in 2017 in het programma van de Bierkoning werd opgenomen. Op het vakantie eiland liet zij menig mannenhart sneller kloppen met nummers als “Ein Stern”, “Sierra Madre”, Cowboys und Indianen” en natuurlijk het wonderschone “Du”.

Nu Angela haar Heimat heeft veroverd is Holland aan de beurt. In een heerlijke Duitse meezingshow is zij een geweldige invulling voor iedere feesttent. Of het nu een groot of klein Oktoberfeest is, een Oogstfeest in de zomer, of een geweldige kermis, het maakt eigenlijk niet uit. Angela Sauerkraut, telg uit de beroemde Sauerkraut familie, komt in haar Duitse bolide met genoegen ook naar uw feest!

Angela Sauerkraut is te boeken voor 1 x 30 minuten inclusief een monitorset.
Desgewenst kan zij ook live optreden met het orkest Immer Gerade Aus.

Angela Sauerkraut boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).

BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Angela Sauerkraut.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Angela Sauerkraut. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Angela Sauerkraut aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag