DorfRocker

Eigenschappen DorfRocker boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

DorfRocker boeken?

DorfRocker boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van DorfRocker.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van DorfRocker.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van DorfRocker ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van DorfRocker plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van DorfRocker

Extra informatie DorfRocker

Biografie Dorfrocker
De Dorfrocker zijn de drie broers Mark, Tobias en Philipp Thomann en zijn de nieuwe Duitse sterren van de jonge folk. In de finale van de Grand Prix van Folk Music 2008 zijn zij verkozen tot de beste Duitse deelnemers. Het motto van de broers is “geen tijd voor verveling, humor is een must!”

De Dorfrocker hebben een eigen stijl, er is geen duidelijk genre aan te hangen. In hun muziek is accordeon opgenomen en stevig rockende gitaar. De originele Dorfrockers muziek worden afgewisseld met potentiële radiohits.

Deze broers hebben niet alleen heel Duitsland veroverd, maar ook in Los Angeles hebben de mannen een flinke fanclub en ze zijn nu ook in Nederland te boeken.
Dorfrocker boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

DorfRocker boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van DorfRocker.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van DorfRocker, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van DorfRocker en de eventuele overige kosten om een optreden van DorfRocker mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van DorfRocker.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor DorfRocker. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van DorfRocker checken, een gratis optie plaatsen op DorfRocker en de boeking(en) van DorfRocker voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT DorfRocker, BOEKINGSBUREAU DorfRocker, BOEKINGSBURO DorfRocker, ENTERTAINMENTBUREAU DorfRocker, ENTERTAINMENTBURO DorfRocker, ARTIESTENBUREAU DorfRocker, BOEKINGSKANTOOR DorfRocker, IMPRESARIAAT DorfRocker, MUZIEKBURO DorfRocker, MUZIEKBUREAU DorfRocker, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU DorfRocker, ARTIESTENBOEKINGSBURO DorfRocker, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR DorfRocker.

 

Offerte DorfRocker aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag