Alpenpower

Eigenschappen Alpenpower boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
2x 45 min.
Geluid
In overleg

Alpenpower boeken?

Alpenpower boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Alpenpower.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Alpenpower.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Alpenpower ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Alpenpower plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Alpenpower

Extra informatie Alpenpower

Biografie Alpenpower
Alpenpower is de nieuwe formatie van Peer Heiligers, de frontman van de Palemiger Spatzen. Samen met collega’s Andy Wetzler (bas) en Rene Haustermans (gitaar) is het trio nu ook in kleine formatie te boeken. Dezelfde Tirolersound, dezelfde stimmung, hetzelfde enthousiasme; echter nu in een flexibele bezetting.

Het repertoire is identhiek aan wat u gewend was bij de Palemiger Spatzen; Duitse en Oostenrijkse meezingers in alle soorten en maten, waarbij de steirische harmonica wederom de hoofdrol heeft. Denk aan lange meezingmedleys en covers van onder andere De Palemiger Spatzen, de Alpenrebellen, de Klostertaler en de Schurtzenjager. De band laat menige polonaisewens in vervulling gaan.

Door de kleine samenstelling is de band zeer makkelijk te plaatsen en daarom geschikt voor ieder Duits/Tiroler/Oktober of thema feest van klein tot groot. “Alpen Power” zullen de bergen “bezingen”

Alpenpower is te boeken vanaf 30 minuten, maar ook 2 x 45 minuten is bespreekbaar.
Alpenpower boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alpenpower boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Alpenpower.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Alpenpower, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Alpenpower en de eventuele overige kosten om een optreden van Alpenpower mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Alpenpower.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Alpenpower. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Alpenpower checken, een gratis optie plaatsen op Alpenpower en de boeking(en) van Alpenpower voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Alpenpower, BOEKINGSBUREAU Alpenpower, BOEKINGSBURO Alpenpower, ENTERTAINMENTBUREAU Alpenpower, ENTERTAINMENTBURO Alpenpower, ARTIESTENBUREAU Alpenpower, BOEKINGSKANTOOR Alpenpower, IMPRESARIAAT Alpenpower, MUZIEKBURO Alpenpower, MUZIEKBUREAU Alpenpower, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Alpenpower, ARTIESTENBOEKINGSBURO Alpenpower, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Alpenpower.

 

Offerte Alpenpower aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag