PartyfrieX

Eigenschappen PartyfrieX boeken

Prijs
1.595
Tijdsduur
30 min.
Geluid
In overleg

PartyfrieX boeken?

PartyfrieX boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van PartyfrieX.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van PartyfrieX.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van PartyfrieX ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van PartyfrieX plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van PartyfrieX

Extra informatie PartyfrieX

PartyfrieX bestaat uit het duo Tom Bart,  direct na het uitbrengen van hun eerste single ‘Allemaal voor jou’ is het begin gemaakt. Het feestduo heeft inmiddels al op verschillende plaatsen in het land opgetreden.

De ene helft van de PartyfrieX (Bart) komt uit Budel en de andere helft (Tom) uit het populaire carnavalsdorp Casteren. Als eigenaar van een cafe zong Tom al enige tijd de feesthits vanachter de bar, Bart deed hetzelfde echter dan in Budel.

In juli 2013 zijn de PartyfrieX naar de allombekende Goldfinger Studio’s in Best gegaan waar Waylon van der Heijden de eerste hand legden aan een reeks van gezellige feestplaten. Waylon is zeker geen onbekende binnen de Nederlandstalige muziek, hij maakt o.a. de muziek voor: Django Wagner, Het Feestteam, Jeroen van Zelst, de Lawineboys en nog vele anderen.

Ook de  tweede single ‘Elke keer hetzelfde’ heeft alles wat een dikke feest plaat nodig heeft. De singel “De Camper” heeft het in het land ook goed gedaan.

De 4 de single “Deze Kroeg, Ya Ya Yippie” deed het erg goed is uitgegroeid tot een echte feestknaller in het land.

Op 3 juli 2016 werd de single “Leef voor ’t Weekend” gereleased. Voor dit nummer gingen de PartyfrieX een samenwerking aan met DJ Carlo, geen onbekende in de feestwereld. Met een pakkende melodie, en een zeer toepasselijke tekst gaan de PartyfrieX de zomer van 2016 in. “Maandag Dinsdag is niets voor mij, woensdag donderdag vliegen voorbij. Elke vrijdag dan zakken we door, want ’t weekend daar leef ik voor!”

PartyfrieX boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van PartyfrieX, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van PartyfrieX en de eventuele overige kosten om een optreden van PartyfrieX mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van PartyfrieX.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor PartyfrieX. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van PartyfrieX checken, een gratis optie plaatsen op PartyfrieX en de boeking(en) van PartyfrieX voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte PartyfrieX aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag