Denans

Eigenschappen Denans boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Exclusief

Denans boeken?

Denans boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Denans.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Denans.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Denans ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Denans plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Denans

Extra informatie Denans

Biografie Denans
Feestzanger…………………..en meer dan dat.Denans (Hans van Aalst) geniet vooral bekendheid als feestzanger.

Hij is een feestbeest op het podium. Wie zijn repertoir kent, weet dat ook andere genres hem goed liggen.

Hij schuwt een serieus nummer niet, pop en reggae evenmin.

Denans werd in 1966 geboren in Prinsenbeek, de plaats waar hij 33 jaar later zijn eigen feestcafe Denans opende. Dat cafe is zoals Denans is:gastvrij,gemoedelijk en bovenal heel gezellig.

 Als DJ raakte Denans op jonge leeftijd gepassioneerd door de muziek. Twintig jaar stond hij achter de draaitafel en toen al werd er regelmatig een nummer van hem opgenomen.

Zijn bekendheid groeide tot ver buiten Brabant. Inmiddels geniet Denans nationale bekendheid.

Vier van zijn nummers stonden in de Mega Top 100, met de 32e plaats voor “De gedachte aan jou” als hoogste notering. Dit nummer stond op 8 in de Nederlandse Top 20.

Tussen ’s lands grootste artiesten stond Denans in 2006 naast Vader Abraham in het Thialff stadion in Heerenveen tijdens het TROS Muziekfeest.

Ze zongen het duet “Dans met mij”

Denans zong op televisie voor Hart van Nederland, Op Volle Toeren, SBS Shownieuws en diverse regionale programma’s als Brabant Party, RTV Oost, Hart voor Muziek, Muziekparade, Muziek-Festival en het Holland Clip Festival.

Denans Boeken? Tel 0497-360718

Denans boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Denans boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Denans.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Denans, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Denans en de eventuele overige kosten om een optreden van Denans mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Denans.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Denans. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Denans checken, een gratis optie plaatsen op Denans en de boeking(en) van Denans voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Denans, BOEKINGSBUREAU Denans, BOEKINGSBURO Denans, ENTERTAINMENTBUREAU Denans, ENTERTAINMENTBURO Denans, ARTIESTENBUREAU Denans, BOEKINGSKANTOOR Denans, IMPRESARIAAT Denans, MUZIEKBURO Denans, MUZIEKBUREAU Denans, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Denans, ARTIESTENBOEKINGSBURO Denans, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Denans.

 

Offerte Denans aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag