Ray Klaassen

Eigenschappen Ray Klaassen boeken

Prijs
v.a. 1.450
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Ray Klaassen boeken?

Ray Klaassen boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Ray Klaassen.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Ray Klaassen.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Ray Klaassen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Ray Klaassen plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Ray Klaassen

Extra informatie Ray Klaassen

Biografie Ray Klaassen
Ray Klaassen zong tot nu toe vooral achter de schermen. Ongemerkt hoor je Ray dagelijks in tv-producties en op landelijke radio, bijvoorbeeld in de jingles van Q-music, 100%NL, Radio Veronica en 3FM.

Sinds 2006 vormt Ray Klaassen met producer Joost Griffioen een schrijversduo. Ze schrijven popnummers voor o.a. Gerard Joling, Popstars winnaar Wesley, jong talent Tim Douwsma en Vlaamse ster Gene Thomas. In 2008 brengen zij als experiment de single “Idolaat” in eigen beheer uit. Onverwacht wordt het een hit op 100%NL.

Ray Klaassen besluit de hitlijsten te bestormen en gaat begin 2010 aan de slag in de studio. Zijn nummers zijn pakkende Nederlandstalige radiohits en liggen lekker in het gehoor. Zijn geluid en liedjes worden vergeleken met Marco Borsato en Volumia.

Ray KLaassen was te zien en te horen op RTL 4 in het programma van John de Mol: ‘The Voice Of Holland’. Van de 7000 auditanten eindigde hij bij de laatste 16.
Ray Klaassen boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Ray Klaassen boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Ray Klaassen.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Ray Klaassen, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Ray Klaassen en de eventuele overige kosten om een optreden van Ray Klaassen mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Ray Klaassen.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Ray Klaassen. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Ray Klaassen checken, een gratis optie plaatsen op Ray Klaassen en de boeking(en) van Ray Klaassen voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Ray Klaassen, BOEKINGSBUREAU Ray Klaassen, BOEKINGSBURO Ray Klaassen, ENTERTAINMENTBUREAU Ray Klaassen, ENTERTAINMENTBURO Ray Klaassen, ARTIESTENBUREAU Ray Klaassen, BOEKINGSKANTOOR Ray Klaassen, IMPRESARIAAT Ray Klaassen, MUZIEKBURO Ray Klaassen, MUZIEKBUREAU Ray Klaassen, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Ray Klaassen, ARTIESTENBOEKINGSBURO Ray Klaassen, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Ray Klaassen.

 

Offerte Ray Klaassen aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag