Pearl Jozefzoon

Eigenschappen Pearl Jozefzoon boeken

Prijs
v.a. 2.485
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Pearl Jozefzoon boeken?

Pearl Jozefzoon boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Pearl Jozefzoon.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Pearl Jozefzoon.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Pearl Jozefzoon ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Pearl Jozefzoon plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Pearl Jozefzoon

Extra informatie Pearl Jozefzoon

Pearl Jozefzoon werd in 2011 in een klap bekend door haar deelname aan het succesprogramma The Voice of Holland. Samen met Ben Saunders stond Pearl in de spannende finale en eindigde op de tweede plek.

Door haar deelname aan TVOH stond haar leven in een keer op z’n kop. Haar muzikale carrière is van start gegaan en de aanvragen voor optredens zijn niet meer aan te slepen.

Naast de passie voor muziek, heeft Pearl ook vele andere talenten. Zo schitterde zij in de succesmusical Legally Blonde en was zij daarvoor ook te zien in musicals als Hairspray” en “Rent.

Pearl Jozefzoon heeft haar passie voor muziek al op jonge leeftijd ontdekt. Met een muzikale familie wist zij al snel de fijne kneepjes van het vak te leren. Een muziekstudie volgde zij aan het Fontys Conservatorium in Tilburg, met als hoofdvak zang. De afgelopen jaren heeft Pearl zich toegelegd op de meest uiteenlopende muziekstijlen zoals musical, klassiek, pop-rock en jazz.

Haar deelname aan TVOH waarbij Nick Simon Pearl hebben begeleid, resulteerde al in een gastoptreden tijdens Symphonica in Rosso waar Nick Simon centraal stonden.

Verder bracht Pearl in 2011 Breken van de Lijn uit samen met Wolter Kroes en won zij met vlag en wimpel het tv-programma Van Popster tot Operaster van de NCRV.

Op dit moment is Pearl Jozefzoon één van de zes deelnemers aan het Nationaal Songfestival wat op zondag 26 februari zal worden uitgezonden in een live uitzending bij de TROS. De winnaar van deze avond mag Nederland eind mei vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival in Bakoe te Azerbeidzjan.
Pearl Jozefzoon boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Pearl Jozefzoon boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Pearl Jozefzoon.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Pearl Jozefzoon, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Pearl Jozefzoon.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Pearl Jozefzoon. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Pearl Jozefzoon checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Pearl Jozefzoon aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag