David Benjamin

Eigenschappen David Benjamin boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

David Benjamin boeken?

David Benjamin boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van David Benjamin.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van David Benjamin.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van David Benjamin ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van David Benjamin plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van David Benjamin

Extra informatie David Benjamin

Biografie David Benjamin
David Benjamin studeerde af aan de Filmacademie Amsterdam. Hij werkte als cameraman en regisseur mee aan verschillende speelfilms, videoclips en commercials. Toch bleef zijn grootste passie: muziek maken.

In 2014 maakte hij definitief de keuze om vol gas voor de muziek te gaan. In het verleden speelde hij in de formatie The Relish en tourde hij meerdere malen mee met Chef’Special als solo support act.

David schrijft muziek, omdat muziek geen vertaling nodig heeft. In 2014 was David finalist in het televisieprogramma ‘De Beste Singer-songwriter van Nederland’. Hij deed auditie met het nummer ‘Through Your Eyes’ dat een zware lading heeft.
David Benjamin boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

David Benjamin boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van David Benjamin.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van David Benjamin, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van David Benjamin en de eventuele overige kosten om een optreden van David Benjamin mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van David Benjamin.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor David Benjamin. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van David Benjamin checken, een gratis optie plaatsen op David Benjamin en de boeking(en) van David Benjamin voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT David Benjamin, BOEKINGSBUREAU David Benjamin, BOEKINGSBURO David Benjamin, ENTERTAINMENTBUREAU David Benjamin, ENTERTAINMENTBURO David Benjamin, ARTIESTENBUREAU David Benjamin, BOEKINGSKANTOOR David Benjamin, IMPRESARIAAT David Benjamin, MUZIEKBURO David Benjamin, MUZIEKBUREAU David Benjamin, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU David Benjamin, ARTIESTENBOEKINGSBURO David Benjamin, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR David Benjamin.

 

Offerte David Benjamin aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag