Blinde Ed

Eigenschappen Blinde Ed boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Blinde Ed boeken?

Blinde Ed boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Blinde Ed.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Blinde Ed.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Blinde Ed ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Blinde Ed plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Blinde Ed

Extra informatie Blinde Ed

Biografie Blinde Ed
Blinde Ed, dan nog Ed Ruyer “ziet” het levenslicht in de bruisende metropool Amersfoort. Hij wordt geboren in een muzikale familie en als kind al is het Ed’s droom om muzikant te worden Zijn moeder speelt accordeon en, heel hip in de seventies, elektronisch orgel. Op zijn 5e vindt Ed de weg naar het orgel en vanaf dan gaat het hard.

Omdat  Blinde Ed  thuis nogal veel schade aanricht gaat hij van zijn 6e tot zijn 19e jaar naar het blindeninstituut waar veel aandacht wordt besteed aan muziek. Ed tackelt elk instrument waar een toets op te vinden is; piano, keyboard, synthesizer, accordeon, melodica, klavecimbel, harmonium en typemachine.

Op het blindeninstituut speelt Ed in een aantal bands, volgt een opleiding tot pianostemmer en leert blind typen.

Blinde Ed vindt vrouwen leuker dan leren. Hij verlaat vroegtijdig het instituut en stort zich in het ruige nachtleven. Hij dompelt zich onder in een bestaan van seks, drank en rock´n roll om zijn toch al rauwe stem bij te schaven. Muzikant zijn is handig, je krijgt méér bier, scoort beter bij de meiden en je kunt lekker interessant doen in de kroeg.

Op zijn 17e begint Blinde Ed als toetsenist bij de Foundations, een Indo rockband. Het mooiste van zo’n band is dat die gasten wéten wat rijsttafel betekent. Dat is iets meer calorieën dan rijstwafel.

Dat zorgt, samen met een straf dieet van bier, frikadellen en patatjes saté, voor Ed’s volslanke edoch bevallige gestalte.

Er volgen nog een aantal bands. De belangrijkste; The Defenders, The Blind and the Beautiful en Ed and the Disciples of Rock. Naast de bands treedt hij steeds vaker solo op en ontwikkelt zich tot allround toetsenman, zanger en partyanimal.

 In de jaren 1991 tot 1993 neemt hij, bij oma in de keuken, drie cassettebandjes op, wat toen modern was.

 In 1994 neemt hij zijn eerste CD op. De hele straat vindt het mooi en oma ook. In de regio wordt de CD goed ontvangen en tot Ed’s stomme verbazing haalt hij zelfs de Australische radio.

Het jaar daarop wordt de CD Ed Rocks uitgebracht en speelt Ed op het Zwarte Cross festival. De sound wordt steviger dan voorheen.

In combinatie met Blinde Ed`s  unieke feature, improvisatie en verzoeknummers op afroep, zorgt dat voor zo’n 100 tot 120 optredens per jaar. In kroegen en op festivals schuurt Blinde  Ed de planken kaal met zijn rauwe stem. Op radio en TV is hij regelmatig te vinden.
Blinde Ed boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Blinde Ed boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Blinde Ed.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Blinde Ed, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Blinde Ed en de eventuele overige kosten om een optreden van Blinde Ed mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Blinde Ed.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Blinde Ed. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Blinde Ed checken, een gratis optie plaatsen op Blinde Ed en de boeking(en) van Blinde Ed voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Blinde Ed, BOEKINGSBUREAU Blinde Ed, BOEKINGSBURO Blinde Ed, ENTERTAINMENTBUREAU Blinde Ed, ENTERTAINMENTBURO Blinde Ed, ARTIESTENBUREAU Blinde Ed, BOEKINGSKANTOOR Blinde Ed, IMPRESARIAAT Blinde Ed, MUZIEKBURO Blinde Ed, MUZIEKBUREAU Blinde Ed, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Blinde Ed, ARTIESTENBOEKINGSBURO Blinde Ed, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Blinde Ed.

 

Offerte Blinde Ed aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag