Christopher Max

Eigenschappen Christopher Max boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Christopher Max boeken?

Christopher Max boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Christopher Max.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Christopher Max.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Christopher Max ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Christopher Max plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Christopher Max

Extra informatie Christopher Max

Biografie Christopher Max (The Voice of Holland)
De Amerikaanse singer/songwriter Christopher Max woont alweer sinds een paar jaar in Nederland. Op dit moment geniet de flamboyante Christopher grote bekendheid door zijn deelname aan The Voice of Holland in het team van Roel van Velzen. Hij schopte het uiteindelijk ver tot en met de live shows. Muziek zat hem al vroeg in de genen, dat kon ook niet anders met als vader de beroemde zanger en tekstschrijver Gene Mc Daniels die in de jaren 60 diverse hits scoorde. Zijn oudste twee kinderen brachten Christopher er uiteindelijk toe dat hij zich in Nederland ging vestigen.

Christopher heeft in Amerika al aan aardige muzikale staat van dienst en stond onder contract bij EMI Records en Sony Music Publishing in New York City waar hij ook jarenlang heeft gewoond. Op dit moment is hij fulltime muzikant en woont met zijn vrouw en twee kinderen in Amsterdam. Het 49-jarige muzikale talent werkte eerder met grote wereldsterren zoals Michael Jackson, Whitney Houston, Slash en Lenny Kravitz. Laatstgenoemde mag hij al jarenlang ook tot zijn vriendenkring rekenen. Zijn muziekstijl laat zich het beste omschrijven als rock/pop.
Christopher Max (The Voice of Holland) boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Christopher Max boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Christopher Max.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Christopher Max, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Christopher Max en de eventuele overige kosten om een optreden van Christopher Max mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Christopher Max.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Christopher Max. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Christopher Max checken, een gratis optie plaatsen op Christopher Max en de boeking(en) van Christopher Max voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Christopher Max, BOEKINGSBUREAU Christopher Max, BOEKINGSBURO Christopher Max, ENTERTAINMENTBUREAU Christopher Max, ENTERTAINMENTBURO Christopher Max, ARTIESTENBUREAU Christopher Max, BOEKINGSKANTOOR Christopher Max, IMPRESARIAAT Christopher Max, MUZIEKBURO Christopher Max, MUZIEKBUREAU Christopher Max, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Christopher Max, ARTIESTENBOEKINGSBURO Christopher Max, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Christopher Max.

 

Offerte Christopher Max aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag