Albert van Benthem

Eigenschappen Albert van Benthem boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Albert van Benthem boeken?

Albert van Benthem boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Albert van Benthem.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Albert van Benthem.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Albert van Benthem ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Albert van Benthem plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Albert van Benthem

Extra informatie Albert van Benthem

Albert van Benthem is geboren in Amsterdam op 28 mei 1974. Op jonge leeftijd bleek dat hij als zanger een natuurtalent was, hij wil heel graag doorbreken met een professionele zangcarrière!

Albert is een echt feestbeest en daarom bestaat zijn repertoire voornamelijk uit Nederlandstalige feest/après-ski muziek. Met zijn repertoire maakt hij menig feest tot een feest om nooit meer te vergeten!

Albert van Benthem is bekend van: TV met o.a. gastrollen in ONM, GTST, Peter R de Vries, en als zanger natuurlijk van de vele optredens in Nederland en Gran Canaria – Playa del Inglés.

Albert van Benthem boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Albert van Benthem.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Albert van Benthem, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Albert van Benthem en de eventuele overige kosten om een optreden van Albert van Benthem mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Albert van Benthem.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Albert van Benthem. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Albert van Benthem checken, een gratis optie plaatsen op Albert van Benthem en de boeking(en) van Albert van Benthem voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Albert van Benthem, BOEKINGSBUREAU Albert van Benthem, BOEKINGSBURO Albert van Benthem, ENTERTAINMENTBUREAU Albert van Benthem, ENTERTAINMENTBURO Albert van Benthem, ARTIESTENBUREAU Albert van Benthem, BOEKINGSKANTOOR Albert van Benthem, IMPRESARIAAT Albert van Benthem, MUZIEKBURO Albert van Benthem, MUZIEKBUREAU Albert van Benthem, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Albert van Benthem, ARTIESTENBOEKINGSBURO Albert van Benthem, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Albert van Benthem.

 

Offerte Albert van Benthem aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag