Jos van Oss

Eigenschappen Jos van Oss boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Op aanvraag

Jos van Oss boeken?

Jos van Oss boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Jos van Oss.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Jos van Oss.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Jos van Oss ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Jos van Oss plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Jos van Oss

Extra informatie Jos van Oss

Biografie Jos van Oss
De geboren Brabander uit Amsterdam nam voor de gein in een middagje met een paar vrienden het nummer ‘Zachte G, Harde L’ op in Amsterdam. De clip is op You Tube echter in een paar dagen tijd al meer dan 240.000 keer bekeken.

“Wat er nu gebeurd is ongelooflijk. Gigantisch zelfs, het loopt storm. Ik word plat gebeld, zelfs ’s nachts. Iedereen wil nu iets van me”, aldus Jos.

Jos was 13 jaar toen hij samen met zijn ouders naar Amsterdam verhuisde. Op het vmbo werd hij regelmatig uitgelachen door klasgenoten om zijn Brabantse accent. . “Mijn vader zei toen voor de grap: jongen, je hebt misschien wel een zachte G maar toch ook een harde L”.

De clip is opgenomen op de Dam, de Albert Cuyp markt en in de Jordaan. Jos in zijn carnavalskloffie, een pruik, kek jasje en dikke bril, brengt zo het carnaval naar de hoofdstad. ,,Ik zei tegen mijn vrienden dat als de clip meer dan 100 keer bekeken zou worden ze een rondje bier van me kregen.” Hij lacht. ,,Dat gaat nu een heel dure grap worden.”

Jos van Oss boeken?

Jos van Oss is vanaf nu te boeken in een act van 30 minuten.
Jos van Oss boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Jos van Oss boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Jos van Oss.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Jos van Oss, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Jos van Oss en de eventuele overige kosten om een optreden van Jos van Oss mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Jos van Oss.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Jos van Oss. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Jos van Oss checken, een gratis optie plaatsen op Jos van Oss en de boeking(en) van Jos van Oss voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Jos van Oss, BOEKINGSBUREAU Jos van Oss, BOEKINGSBURO Jos van Oss, ENTERTAINMENTBUREAU Jos van Oss, ENTERTAINMENTBURO Jos van Oss, ARTIESTENBUREAU Jos van Oss, BOEKINGSKANTOOR Jos van Oss, IMPRESARIAAT Jos van Oss, MUZIEKBURO Jos van Oss, MUZIEKBUREAU Jos van Oss, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Jos van Oss, ARTIESTENBOEKINGSBURO Jos van Oss, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Jos van Oss.

 

Offerte Jos van Oss aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag