Andre Hazes Jr.

Eigenschappen Andre Hazes Jr. boeken

Prijs
Vanaf 12.500
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Andre Hazes Jr. boeken?

Andre Hazes Jr. boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Andre Hazes Jr..

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Andre Hazes Jr..

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Andre Hazes Jr. ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Andre Hazes Jr. plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Andre Hazes Jr.

Extra informatie Andre Hazes Jr.

André Hazes (21 januari 1994) is een Nederlandse zanger en de zoon van volkszanger André Hazes sr. Voor het televisieprogramma “In duet met Hazes” zong Dré Hazes het lied “Bedankt mijn vriend” van zijn in 2004 overleden vader in. Het lied was oorspronkelijk geschreven in 1988. Het duet tussen vader en zoon kwam in oktober 2007 op nummer één in de Nederlandse Top 40.

Hazes junior is een broer van zangeres Roxeanne Hazes. Zijn moeder is Rachel Hazes. Hij hield tijdens de begrafenis van zijn vader in de Amsterdam ArenA een emotionele toespraak. Nu is hij in de voetsporen getreden van zijn vader.

Ook deed Andre Hazes Jr. mee aan de kinderversie van sterren dansen op het ijs bij sbs, namelijk kinderen dansen op ’t het ijs voor het goede doel.

In September 2014 doet Andre Hazes Junior mee aan het populaire AVROTROS tv programma “De Beste Zangers van Nederland”, zijn optreden maakte een stroom los aan positieve reacties. Zal 2014 het jaar worden van de doorbraak van Andre Hazes Jr. ?

Andre Hazes Jr. boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Andre Hazes Jr..

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Andre Hazes Jr., neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Andre Hazes Jr. en de eventuele overige kosten om een optreden van Andre Hazes Jr. mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Andre Hazes Jr..
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

Offerte Andre Hazes Jr. aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag