boek Andre Hazes

Eigenschappen Andre Hazes Jr. boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Andre Hazes Jr. boeken?

Andre Hazes Jr. boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Andre Hazes Jr..

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Andre Hazes Jr..

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Andre Hazes Jr. ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Andre Hazes Jr. plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Andre Hazes Jr.

Extra informatie Andre Hazes Jr.

Biografie André Hazes Jr.

De stempel ‘zoon van’ is hij inmiddels allang ontgroeid, al blijft hij trots op zijn afkomst. Maar Andre Hazes Jr. gaat op eigen benen ook als een trein. Naast een gouden tweede album op zijn naam, meerdere dikke hits en een Edison in de categorie Volksmuziek zingt André ook het dak eraf in Ahoy met heel veel eigen nummers. “Het zijn de avonden van mijn leven”. Zijn relatie met vriendin Monique en de geboorte van André Junior zorgt voor nieuwe inspiratie voor zijn liedjes en een diepere betekenis. Het vaderschap is één van de redenen dat het ‘jongetje’ Hazes een man is geworden en het is te merken dat hij gegroeid is en volwassener is geworden in zijn teksten.

Een waardige opvolger van Hazes senior, want die blijft belangrijk op de achtergrond. Zijn muziek is niet plat, wél volks. En tijdens zijn concerten geldt: gezelligheid, bier, maar ook een hoge kwaliteit. Een podium dat er goed uitziet, veel licht. Wie er in de zaal staan, maakt hem niet uit. “Ik trek van alles aan: er staan mensen in smoking en in joggingpak. Dat is precies wat ik wil houden. Wees lekker jezelf, blijf ik dat ook doen”, aldus André Hazes.

Andre Hazes Jr. boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Andre Hazes Jr.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Andre Hazes Jr., neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Andre Hazes Jr. en de eventuele overige kosten om een optreden van Andre Hazes Jr. mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Andre Hazes Jr..
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Fotocredits: SetVexy

Offerte Andre Hazes Jr. aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag