Nielson

Eigenschappen Nielson boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
2x 20 min.
Geluid
Op aanvraag

Nielson boeken?

Nielson boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Nielson.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Nielson.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Nielson ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Nielson plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Nielson

Extra informatie Nielson

U kunt Nielson boeken indien u op zoek bent naar een nationaal talent, maar het is bovendien een geweldige artiest met een pure liefde voor muziek. Hij werd landelijk bekend als de finalist van het tv-programma De Beste Singer-Songwriter van Nederland. Hij wist verschillende stijlen te combineren, om op die manier tot een eigen stijl te komen. U kunt Nielson inhuren, indien u op zoek bent naar een uniek Nederlands talent.

Beauty and the Brains

Wilt u Nielson boeken vanwege zijn grote hit? Dan is de kans groot dat uw bezoek in ieder geval verlangt naar de hit Beauty and the Brains, het nummer waarmee hij zowel in de top-40, de Single top-100 en de iTunes charts terecht is gekomen. Het nummer is een ontzettend succes gebleken en daarmee een ideale aanvulling op uw evenement.

Radio en televisie

Na zijn optreden in De Beste Singer-Songwriter van Nederland wilde diverse radio- en televisiestations Nielson boeken, waardoor hij behoorlijk aan bekendheid en populariteit heeft weten te winnen. Inmiddels heeft hij zijn eerste album uit en kunt u Nielson boeken voor een groot aantal andere nummers die hij ten gehore kan brengen.

Gedreven artiest boeken

Wilt u Nielson inhuren? Dan kiest u voor een gedreven artiest, die goed weet wat hij kan en wat hij wil. Hij is erg gedreven in wat hij doet. U kunt Nielson huren voor een akoestisch optreden, maar hij werkt daarnaast ook samen met een volledige band, bijvoorbeeld wanneer u een festival organiseert.

Nielson boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Nielson.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Nielson, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Nielson en de eventuele overige kosten om een optreden van Nielson mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Nielson.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

Offerte Nielson aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag