Frank Wilson ft Petra Schreurs boeken

Eigenschappen Frank Wilson ft. Petra Schreurs boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

Frank Wilson ft. Petra Schreurs boeken?

Frank Wilson ft. Petra Schreurs boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Frank Wilson ft. Petra Schreurs.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Frank Wilson ft. Petra Schreurs.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Frank Wilson ft. Petra Schreurs ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Frank Wilson ft. Petra Schreurs plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Frank Wilson ft. Petra Schreurs

Extra informatie Frank Wilson ft. Petra Schreurs

Frank Wilson ft. Petra Schreurs

Deze sympathieke professionals delen dezelfde muzikale hartslag en eindeloze liefde voor muziek. Een optreden wordt gekenmerkt door hun bijzondere uitstraling en interactie met de gast. Het vermogen adequaat in te spelen op spontaan ontstane situaties en het onuitputtelijke repertoire alsmede het geluidsvolume voortdurend aan te passen verrijkt de sfeer en creëert een unieke persoonlijke benadering. Het non-stop optreden (wat gasten blijft verbazen) kent een brede selectie van de meest uiteenlopende muziekstijlen. Easy-listening,…. tot en met hedendaagse DJ tracks. De door Frank op maat gemaakte piano’s met geavanceerde synthesizer en sample technologie zorgen voor een uitgebalanceerde en hedendaagse sound.

Een ware traktatie voor oog en oor.

De diversiteit van optredens in binnen en buitenland, met accent op exclusieve particuliere feesten hebben gezorgd voor een riant scala aan referenties. De eervolle invitatie het muzikaal entertainment te mogen verzorgen tijdens het privé feest ten gunste van het Koninklijk Huwelijk van Prins Willem Alexander en Máxima Zorreguieta zoals ook de uitnodiging acte de présence te geven tijdens de open dagen in het Paleis op de Dam ter gelegenheid van 50e verjaardag van Zijne Koninklijke Hoogheid is een blijk van waardering en vertrouwen in dit illustere duo van grote klasse.

Frank Wilson ft. Petra Schreurs boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren vanFrank Wilson ft. Petra Schreurs, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Frank Wilson ft. Petra Schreurs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Frank Wilson ft. Petra Schreurs.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Frank Wilson ft. Petra Schreurs. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Frank Wilson ft. Petra Schreurs aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag