Hallo Hallo

Eigenschappen Hallo Hallo boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Acoustisch

Hallo Hallo boeken?

Hallo Hallo boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Hallo Hallo.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Hallo Hallo.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Hallo Hallo ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Hallo Hallo plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Hallo Hallo

Extra informatie Hallo Hallo

Hallo Hallo zorgt voor de vrolijke noot op uw bedrijfsfeest, receptie, vergadering, bruiloft, verjaardag, congres, opening, personeelsfeest, barbecue, diner, tuinfeest, jubileum, lunch, brunch, borrel, presentatie, etentje, te waterlating, eerste en tweede paal. Kortom: overal!

Hallo Hallo speelt onversterkt op de vierkante meter en direct tussen de gasten. De liedjes zijn van eigen hand op oorvriendelijk niveau en op verzoek zelfs ‘op maat’ gemaakt.

Hallo Hallo is ook in maritieme setting te boeken als: ‘Naar De Haaien’. Akoestisch en mobiel, dus overal inzetbaar, met als vrolijke bezetting: accordeon, banjo, contrabas en harmonieuze driestemmige zang.

Ook is het trio DE komische vaste Rotterdamse waarde binnen het City-concept “Rondje Rotterdam”, zie onder.

Hallo Hallo…gezellig!

Ervaar Rotterdam als nooit tevoren onder leiding van unieke Rotterdamse artiesten!
Hèt leukste uitje van Rotterdam!

De imposante skyline en het uitgebreide aanbod van Rotterdam op cultureel, sportief en culinair gebied maken Rotterdam tot één van de leukste steden om te bezoeken. Onder leiding van Rotterdamse artiesten is een bezoek aan Rotterdam zo veel leuker!

Rondje Rotterdam is een ludieke stadstour per touringcar met Rotterdams entertainment, boordevol informatie en hilarische dialogen. Een uitje Rotterdam met de vermaarde Rotterdamse humor.
Rondje Rotterdam biedt diverse begeleidende artiesten (o.a. Hallo Hallo), vertrekpunten en thema’s, denk bijvoorbeeld eens aan een culinair Rondje ‘PROEF’ Rotterdam, met smaakvolle tussenstops bij diverse Rotterdamse horeca!

“Hartstikke leuk, hoor, zo’n feest met een buffetje en een DJ.
Lekker eten…, beetje dansen…Maar, valt er nog wat te lachen??
Nou, dat kan dus als je trio HALLO HALLO er bij haalt.

Stel je nou toch eens voor:
Zit er een meneer met een snor…hebben ze een lied over een snor!
Een paar meisjes aan een tafeltje….
…..zingen ze een speciaal damesliedje!

Muziek, akoestisch, mobiel, overal inzetbaar, maar vooral heel erg leuk!”

Hallo Hallo boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Hallo Hallo, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Hallo Hallo.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Hallo Hallo. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Hallo Hallo checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Hallo Hallo aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag