La Fonque

Eigenschappen La Fonque boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
4x 45 min.
Geluid
Incl. A-set (geluid tot ca. 250 p.)

La Fonque boeken?

La Fonque boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van La Fonque.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van La Fonque.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van La Fonque ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van La Fonque plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie La Fonque

U zoekt een garantie voor een zorgeloze avond op de dansvloer? Een knallende show, een verassend repertoire met een strakke ritmesectie en een band die van het podium spettert? Dan zoekt u La Fonque.

Deze zevenkoppige formatie is in een nieuw jasje gestoken en verzorgt een avondvullend programma waarbij zowel de beste Dance Classics als de meest swingende hits van nu langskomen. Door de combinatie van een afwisselend repertoire, enthousiasme en een optimale “feel” voor het verzorgen van een onvergetelijk gevoel, brengt deze topformatie u absolute topklasse. Daarnaast staat deze dynamische live-act niet alleen garant voor een ‘good time’, La Fonque biedt u Soulfull & Funky entertainment!

La Fonque, de naam zegt het al, de vonken spatten er af. De lekkerste nummers, de beste sounds, professionele en ervaren muzikanten en een show waar niemand omheen kan! Van grote partijen en bedrijfsfeesten tot gezellige festivals en intieme feestjes, La Fonque is veelzijdig, flexibel en denkt graag met u mee. Kortom; let’s party!
Graag tot ziens op de dansvloer bij La Fonque!

La Fonque boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van La Fonque.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van La Fonque, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van La Fonque en de eventuele overige kosten om een optreden van La Fonque mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van La Fonque.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte La Fonque aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag