Party Criminals boeken

Eigenschappen Party Criminals boeken

Prijs
v.a. 3.795
Tijdsduur
2 x 60 of 3 x 45 min.
Geluid
Incl. licht en geluid tot 1000 personen

Party Criminals boeken?

Party Criminals boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Party Criminals.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Party Criminals.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Party Criminals ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Party Criminals plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Party Criminals

Extra informatie Party Criminals

Stefan Therone zal met zijn krachtige stem alle nummers ten gehore brengen. Dominique Meuwes zorgt voor een stevige bas lijn. Laat Gert Meuwes op de toetsen los en Patrick van Vlooten zijn ding doen op gitaar. Tot slot mag Paul van Hese niet ontbreken voor de beats op de drums. De vijf muzikale criminelen zorgen voor hilariteit, muzikale hoogstandjes en gezelligheid, want zeg nou zelf, een paar Belgen in de band is altijd gezellig.

De ene hit na de andere hit komt voorbij en u zal omvergeblazen worden door de powershow van de heren. Maar wat is nu de kracht van de vijf mannen? Dat is heel simpel. De Party Criminals zorgen voor een muzikale achtbaan die met allerlei mash-ups door alle jaren en genres heen vliegen. Het knalfeest wordt helemaal compleet met de te gekke ingrediënten voor de show zoals vuurwerk, confetti- en Co2 kanonnen. Mee springen en mee zingen met de band is toegestaan!

De Party Criminals zijn geschikt voor elk festival, feesttent en podium en na elk optreden zijn er positieve reacties. ‘Party Criminals bedankt voor jullie te gekke top avond in Mill!’. 2015 was voor de band een top jaar! Met de ’Escape Tour 2015’ brachten de Party Criminals nieuwe medleys die nog spectaculairder waren. Wilt u alvast een voorproefje van dit entertainment van de hoogste plank? De Party Criminals boekt u als té gek, niet gek genoeg is!

Party Criminals boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).

BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Party Criminals.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Party Criminals. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen  en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Party Criminals aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag