Pater Moeskroen

Eigenschappen Pater Moeskroen boeken

Prijs
v.a. 3.995
Tijdsduur
45 min.
Geluid
In overleg

Pater Moeskroen boeken?

Pater Moeskroen boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Pater Moeskroen.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Pater Moeskroen.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Pater Moeskroen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Pater Moeskroen plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Pater Moeskroen

Extra informatie Pater Moeskroen

Pater Moeskroen bestaat 25 jaar! En dit kan niet onopgemerkt voorbij gaan…

Onlangs beleefde Pater Moeskroen , op 25 januari , de tiende theatertour van de band haar première. Onder de naam Pater Moeskroen en de Kelten presenteert de band een compleet Keltisch programma vol nieuwe en oude songs om haar 25-jarig jubileum te vieren. Uiteraard gaan de opzwepende Folk-deunen, melancholische ballades en vrolijke drinkliederen gepaard met een portie oer-Hollandse humor.

Naast een nieuwe theatertour kwam de band met een nieuw album vol gloednieuwe songs. Het nieuwe album, tevens “Pater Moeskroen en de Kelten” getiteld, is een schijf vol materiaal met het beste wat de Paters te bieden hebben; Aanstekelijke folk, knallende feestnummers tot meeslepende ballades. Dit alles gebracht door zes Multi-instrumentalisten die een karrenvracht aan instrumenten inzetten, hetgeen resulteert in het herkenbare Pater Moeskroen-geluid.

Met de release van de single Joost is de aftrap van een feestelijk jaar compleet!

Het allereerste optreden van Pater Moeskroen vond plaats op 26 januari 1986 in café van Zanten te Amersfoort. De aanstekelijke mix van vrolijke deunen en humoristische teksten slaat meteen aan. Vanaf dat moment speelt de band steeds vaker in Nederland en België, hetgeen leidt tot grote hits als Roodkapje, Hela Hola en Laat maar waaien.

Behalve dat Pater Moeskroen een graag geziene gast is op festivals, gaat de groep ook de theaters in en is daarin wellicht nóg succesvoller. Op het theaterpodium komen de talenten van de zes multi-instrumentalisten nog beter naar voren en is er, naast kolderieke muzikale fratsen, ook plaats voor ontroering en diepgang. Inmiddels heeft de groep maar liefst negen theaterprogramma’s achter de rug en zijn er 17 albums en 4 dvd’s verschenen.

Pater Moeskroen zal deze zomer weer veel te zien zijn op de popfestivals en in de feesttenten.

Pater Moeskroen boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Pater Moeskroen boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Pater Moeskroen.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Pater Moeskroen, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Pater Moeskroen en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Pater Moeskroen.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Pater Moeskroen. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Pater Moeskroen aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag