Ballon illusie boeken

Eigenschappen Ballon Illusie boeken

Prijs
Op aanvraag

Ballon Illusie boeken?

Ballon Illusie boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Ballon Illusie.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Ballon Illusie.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Ballon Illusie ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Ballon Illusie plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Ballon Illusie

Extra informatie Ballon Illusie

Een indrukwekkende en spectaculaire openingsact voor de opening van uw evenement (bedrijfsfeest of prive feest), een gebouw of introductie van een nieuw product. Deze openingsshow kan zowel buiten als binnen worden uitgevoerd. Ondanks dat deze openingsact heel compact is, is de impact op uw gasten zeer groot! Wilt u deze openingsact boeken ? Dan kiest u voor een openingshandeling met originaliteit in plaats van het doorknippen van een lint!

Deze act visualiseert het ontstaan van iets moois (een nieuw samenwerkingsverband of de “geboorte” van een product). Een ballon groeit tot een doorsnee van ca. 2 meter. … Dan een gigantische knal……… Uit de ballon ‘ontsnapt’ een zangeres, acrobate, muzikant of wellicht de spreker van de dag?.

Dit is één van de vele openingsacts die wij verzorgen. Vraag ook direct een vrijblijvende offerte aan en zie wat wij voor u kunnen betekenen met een verrassende act voor uw bedrijfsopening of openingsact op maat.

Ballon Illusie boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Ballon Illusie, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Ballon Illusie en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Ballon Illusie.

Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en)  voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Ballon Illusie aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag