Beauty and the Beats boeken

Eigenschappen Beauty and the Beats boeken

Prijs
Op aanvraag

Beauty and the Beats boeken?

Beauty and the Beats boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Beauty and the Beats.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Beauty and the Beats.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Beauty and the Beats ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Beauty and the Beats plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Beauty and the Beats

Extra informatie Beauty and the Beats

Slagwerk-act Beauty and the Beats boeken?

U zoekt een vernieuwende openingsact die uw gasten zich nog lang zullen herinneren. Zoekt u een openingsshow voor in een industriële omgeving dan is dit de juiste act voor uw evenement. Steekwoorden zijn: stoer, staal, dynamisch en sexy…

Vreemdsoortige instrumenten en objecten staan op het podium opgesteld. Dames is lange voile jassen komen oplopen en ‘strippen’ in een choreografie naar de metalen kleding …. Slagwerk wordt ingezet en een tweetal danseressen brengen een vurige fakkeldans. Een indrukwekkende figuur komt oplopen in een metalen harnas. Hij bewerkt zijn kostuum met een heuse slijptol. De slagwerkers zorgen voor een glitterregen die danst op hun trommels en ook zij nemen een slijptol ter hand en “bewerken” de olievaten waarbij de vonken er letterlijk vanaf springen.

Beauty and the Beats boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Beauty and the Beats , neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Beauty and the Beats en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Beauty and the Beats.

Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Beauty and the Beats. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken voor Beauty and the Beats, een gratis optie plaatsen en de boeking(en)  voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Beauty and the Beats aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag