Zingend-te-paard-boeken

Eigenschappen Zingend te Paard boeken

Prijs
Op aanvraag

Zingend te Paard boeken?

Zingend te Paard boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Zingend te Paard.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Zingend te Paard.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Zingend te Paard ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Zingend te Paard plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Zingend te Paard

U wilt een openingsact of show boeken met een prachtig paard in de hoofdrol? Onze zangeres Rosanna beheerst de moeilijke techniek om al paardrijdend prachtig te kunnen zingen. In de basis show van ca. 10 minuten brengt zij herkenbare zangnummers te paard. Dit kan in stilstaand, stapvoets maar ook in draf!
Rosanna is artiest en als hobby heeft ze haar paarden 3 friezen, 1 andaluus en 1 shetlander. Rijdt veel wedstrijden, geeft les en jureert voornamelijk in de dressuur.
Werk en hobby heeft ze samengevoegd en hieruit is de show “Zingend te Paard” ontstaan.
Samen hebben ze shows gegeven tijdens o.a. Jumping Amsterdam, 125 jarig bestaan van KFPS (Koninklijke Friese Paarden Stamboek). De show kan zowel binnen als buiten worden gepresenteerd. Ook wordt de show, indien gewenst, verzorgd met slagwerkers, prachtige doekendans of geheel voor u op maat gemaakt. Rosanna heeft de perfekte controle over haar paarden zodat zelfs een indrukwekkende entree over de rode loper mogelijk is! Ook al eens gedacht aan het laten toezingen van een bruidspaar op een prachtige trouwlocatie?

Zingend te Paard boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Zingend te Paard, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Zingend te Paard.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Zingend te Paard. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en)  voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Zingend te Paard aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag