Red Bull f`1 simulator boeken

Eigenschappen Red Bull F1 Race Simulator boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

Red Bull F1 Race Simulator boeken?

Red Bull F1 Race Simulator boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Red Bull F1 Race Simulator.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Red Bull F1 Race Simulator.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Red Bull F1 Race Simulator ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Red Bull F1 Race Simulator plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Red Bull F1 Race Simulator

Dé race simulator hit van dit moment!

Compact, super strak vormgegeven voorzien van de beste Formule 1 games, de Red Bull F1 race simulator is een hit voor alle race liefhebbers. Neem plaats, geef gas en strijd als Max Vertappen op verschillende circuits tegen Hamilton, Vettel, Bottas en alle andere topcoureurs. Opschakelen via je stuur (met force feedback), beetje bij remmen voor de bocht om daarna weer vol op het gas te gaan, op zoek naar de ideale lijn. Met de Red Bull F1 race simulator heeft Action Events een super race attractie toegevoegd aan het toch al zeer uitgebreide pakket aan race simulatoren. Een attractie die geldt als dé race ervaring van dit moment.

Omdat een operator niet noodzakelijk is bij deze ‘plug and play’ race seat zijn de huurprijzen zeer scherp. Daarnaast leveren wij allerlei extra’s om de inzet van onze Red Bull F1 race simulator voor elk evenement tot een succes te maken. Zo nemen wij een Laptime leaderboard mee, zwart-wit geblokte ondergrond, afzetpaaltjes en een groot ‘meekijk’ beeldscherm. Optioneel is onze Virtual Reality toepassing. Action Events Race simulators…always in Pole position!

Red Bull F1 Race Simulator boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Red Bull F1 Race Simulator.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Red Bull F1 Race Simulator, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Red Bull F1 Race Simulator en de eventuele overige kosten om een optreden van Red Bull F1 Race Simulator mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Red Bull F1 Race Simulator.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid  checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Red Bull F1 Race Simulator aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag