Ski simulator boeken

Eigenschappen Ski Simulator boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

Ski Simulator boeken?

Ski Simulator boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Ski Simulator.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Ski Simulator.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Ski Simulator ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Ski Simulator plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Ski Simulator

De virtual ski simulator is sinds 1998 een succes in ons simulator segment. Makkelijk te installeren volgens het plug en play principe. Daarom zeer geschikt voor meerdaagse events zonder dat er een operator nodig is. Afdaling, slalom, beginners, gevorderden en expert. De vele instellingen zijn per spel te activeren. De bewegingen die men moet maken om een bocht om te gaan zijn levensecht. Tijdscore in beeld en de snelste tijd wint!

Ski Simulator boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Ski Simulator.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Ski Simulator, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Ski Simulator en de eventuele overige kosten om een optreden van Ski Simulator mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Ski Simulator.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid  checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Ski Simulator aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag