Ledgends boeken

Eigenschappen LeDgends boeken

Prijs
Op aanvraag

LeDgends boeken?

LeDgends boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van LeDgends.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van LeDgends.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van LeDgends ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van LeDgends plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van LeDgends

Extra informatie LeDgends

De beste LED tron dance act uit Nederland

Deze futuristische Tron dance act met dansers in fantastische lichtpakken is een openingsact met een verrassende beleving, waarin de beste dansmoves gekoppeld worden aan LED-lichteffecten. Dit alles wordt uitgevoerd op indrukwekkende muziek. LED-dancers op uw evenement staan voor innovatie, toekomst, verrassing en geeft een echt WOW-effect.

De show kan uitgebreid worden met video, laser of andere LED-licht effecten (show is DMX gestuurd).

LeDgends boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van LeDgends, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van LeDgends.

Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en)  voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte LeDgends aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag