Joost mag het weten

Eigenschappen Joost mag het weten boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
3x 45 min.
Geluid
Op aanvraag

Joost mag het weten boeken?

Joost mag het weten boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Joost mag het weten.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Joost mag het weten.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Joost mag het weten ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Joost mag het weten plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Joost mag het weten

JMHW wordt gevormd door ervaren muzikanten die stuk voor stuk een behoorlijke podiumervaring hebben. Na het uiteenvallen van de band Black Velvet namen zanger Joost Hoogerwerf en drummer Rene van Dijk in 1998 het initiatief voor de oprichting van deze stampende Nederlandstalige coverband. Bassist Paul de Brouwer en gitarist Roger Verbeek werden gevraagd hun kunsten voortaan bij Joost Mag ’t Weten te vertonen en later werd Hammond-organist Ferry Heemskerk (bekend van De Lift) gestrikt om het geluid compleet te maken. Na de onvermijdelijke periode in het oefenhok, ergens in de weidse polders rond Alphen a/d Rijn, werd het tijd JMHW op de buitenwereld los te laten. Dat resulteerde direct in een podiumplaats op het festival “Smoke on the Ringsloot 1999”, gevolgd door een aantal radio-optredens voor o. a. Radio West. Ook resulteerde een en ander in een flink aantal boekingen en zijn we bij een aantal cafe’s en podia een steeds terugkerende act. Joost Mag Het Weten weet inmiddels door veel optredens hoe van elke set een feest moet worden gemaakt; een uitgekiende mix van meeblêrnummers en dampende pop/rock staan garant voor zwetende lichamen, blaren op de voeten en een behoorlijke bieromzet (ook bij feesten en partijen). Wat verwacht je nog meer van een band?. Joost Mag Het Weten!

Joost mag het weten boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Joost mag het weten.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Joost mag het weten, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Joost mag het weten en de eventuele overige kosten om een optreden van Joost mag het weten mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Joost mag het weten.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Joost mag het weten. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Joost mag het weten checken, een gratis optie plaatsen op Joost mag het weten en de boeking(en) van Joost mag het weten voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Joost mag het weten, BOEKINGSBUREAU Joost mag het weten, BOEKINGSBURO Joost mag het weten, ENTERTAINMENTBUREAU Joost mag het weten, ENTERTAINMENTBURO Joost mag het weten, ARTIESTENBUREAU Joost mag het weten, BOEKINGSKANTOOR Joost mag het weten, IMPRESARIAAT Joost mag het weten, MUZIEKBURO Joost mag het weten, MUZIEKBUREAU Joost mag het weten, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Joost mag het weten, ARTIESTENBOEKINGSBURO Joost mag het weten, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Joost mag het weten.

 

Offerte Joost mag het weten aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag