Brotherhood4Real

Eigenschappen Brotherhood4Real boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Brotherhood4Real boeken?

Brotherhood4Real boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Brotherhood4Real.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Brotherhood4Real.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Brotherhood4Real ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Brotherhood4Real plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Brotherhood4Real

Het ontstaan van de Brotherhood familie dateert uit de beginjaren ’80.
Wat begon met vijf broers die muziek maakte op tweedehands drums, groeide uit tot een ware muzieksensatie en een platform voor jong en oud. De jongens speelden in de zomermaanden op het Leidseplein en kochten van de opbrengsten betere instrumenten. Na verloop van tijd sloten zich steeds meer vrienden en familieleden aan bij het gezelschap.
De groep Surinaamse en Antiliaanse vrienden kwam toentertijd samen en liep mee in demonstraties tegen apartheid en voor de vrijlating van Nelson Mandela. Met behulp van djembe’s, snaar- en tenordrums maakte zij gebruik van het krachtige communicatiemiddel en de enige taal ter wereld zonder landgrenzen: Muziek!
Dit element maakte hun bijdrage uniek. Het viel op.
De onmiskenbare en swingende geluiden van de drums maakte je los en eisten de aandacht. Drumband “Brotherhood” was geboren! Door de muzikale bijdrage genoot de drumband van steeds meer naamsbekendheid, met name in Amsterdam Zuid-Oost.
In 1989 werd de drumband omgedoopt tot brassband, omdat blazers, campanaspelers en danseressen de band waren komen versterken.
Ook het repertoire werd uitgebreid. Nu speelt de band bigi poku, reggae met carnavalsritme, merengue, salsa en sambabrass-muziek.De onmiskenbare en swingende geluiden van de drums maakte je los en eisten de aandacht. Drumband ‘ BROTHERHOOD’ was geboren.oor de muzikale bijdrage genoot de drumband van steeds meer naamsbekendheid, met name in Amsterdam-Zuidoost.
In 1989 werd de ‘drumband’ omgedoopt tot ‘brassband’, omdat blazers, campanaspelers en danseressen de band waren komen versterken.
Ook het repertoire werd uitgebreid. Nu speelt de band bigi poku, reggae met carnavalsritme, merenque, salsa en sambabrass-muziek.De groep Surinaamse en Antilliaanse vrienden kwam toentertijd samen en liep mee in demonstraties tegen apartheid en voor de vrijlating van Nelson Mandela. Met behulp van djembe’s, snaar- en tenordrums maakte zij gebruik van het krachtige communicatiemiddel en de enige taal ter wereld zonder landgrenzen: Muziek!
 

Brotherhood4Real boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Brotherhood4Real.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Brotherhood4Real, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Brotherhood4Real en de eventuele overige kosten om een optreden van Brotherhood4Real mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Brotherhood4Real.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Brotherhood4Real. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Brotherhood4Real checken, een gratis optie plaatsen op Brotherhood4Real en de boeking(en) van Brotherhood4Real voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Brotherhood4Real, BOEKINGSBUREAU Brotherhood4Real, BOEKINGSBURO Brotherhood4Real, ENTERTAINMENTBUREAU Brotherhood4Real, ENTERTAINMENTBURO Brotherhood4Real, ARTIESTENBUREAU Brotherhood4Real, BOEKINGSKANTOOR Brotherhood4Real, IMPRESARIAAT Brotherhood4Real, MUZIEKBURO Brotherhood4Real, MUZIEKBUREAU Brotherhood4Real, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Brotherhood4Real, ARTIESTENBOEKINGSBURO Brotherhood4Real, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Brotherhood4Real.

 

Offerte Brotherhood4Real aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag