Diep Triest

Eigenschappen Diep Triest boeken

Prijs
v.a. 2.400
Tijdsduur
2x 45 min.
Geluid
Op aanvraag

Diep Triest boeken?

Diep Triest boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Diep Triest.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Diep Triest.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Diep Triest ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Diep Triest plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Diep Triest

Meezingen is het motto van deze heren en aangezien alle ten gehore gebrachte nummers behoren tot de grootste Nederlandstalige hits van de laatste drie decennia is dat voor niemand een probleem. Tijdens deze avondvullende show wordt er vele malen van kleding gewisseld en zorgt een komen en gaan van artiesten van weleer voor een afwisselende show. DiepTriest: in tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden is Diep Triest een band die feest wenst te maken. De frontman neemt u samen met zijn vier muzikanten mee op een reis vol emoties: eenzaamheid, verbroken relaties, liefdesverdriet, verscheurde foto’s, wintersportvakanties, scheidingen, autowrakken, luchtpost, België en rosse buurten. Maar ook mooie momenten van verliefdheid, vertederende kinderen, de eerste keer, heidebloempjes en intieme dranklokaaltjes passeren de revue. Dit alles leidt tot ongekende momenten van verbroedering en gevoelens van saamhorigheid. Diep Triest is feest in optima forma en is ook een onderdeel van Menu Totaal. Menu totaal is een avondvullend showprogramma van 4 a 5 uur bestaande uit drie bands dat ieder feest tot een onvergetelijk succes zal maken. Orkest Aperitive: dit als voorafje bedoelde orkest speelt schitterende achtergrondmuziek (voornamelijk uit de jaren tachtig en negentig) en is bijzonder geschikt tijdens de entree van uw gasten en tijdens het diner. Door het gebruik van een electronisch drumstel en een in-ear systeem voor alle muzikanten is dit orkest als een van de weinige orkesten in Nederland in staat om fluisterzacht te spelen en toch hifi-kwaliteit te behouden. Mochten uw gasten zich reeds op dit moment wat actiever willen opstellen dan schakelt orkest Aperitive moeiteloos over naar een swingender repetoire.

Diep Triest boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Diep Triest.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Diep Triest, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Diep Triest en de eventuele overige kosten om een optreden van Diep Triest mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Diep Triest.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Diep Triest. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Diep Triest checken, een gratis optie plaatsen op Diep Triest en de boeking(en) van Diep Triest voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Diep Triest aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag