The Mad Pack boeken

Eigenschappen The Mad Pack boeken

Prijs
v.a. 1.900
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

The Mad Pack boeken?

The Mad Pack boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van The Mad Pack.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van The Mad Pack.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van The Mad Pack ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van The Mad Pack plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van The Mad Pack

Extra informatie The Mad Pack

The MAD PACK is ideaal voor  evenementen die op zoek zijn naar die elegante vintage toets; waar de slotreceptie of de  ‘cigars & bourbon ’ bar schrééuwt om een juiste muzikale invulling… Maar ook bijzonder geschikt als melodieuze ‘verluchting’ of lichtvoetige uitloper van een  ernstig business programma. Geschikt als animatie, en perfect voor matinees, familiehappenings, e.d.

The MAD PACK staat voor tijdloze muziek die spontaan weerklinkt daar waar “Mad Men ” en ‘the Rat Pack ’ elkaar kruisen… Swingende evergreens die je meevoeren naar de  jaren ’40, ’50 en ’60; naar de rokerige jazz- & bluesbars van het oude Chicago, de kosmopolitische straten van the Big Apple, the glamour shows in Vegas. Songs van Frank Sinatra, Dean Martin, Sammy Davis Jr. … Maar the MAD PACK brengt niet enkel  ‘Rat Pack ’ songs – ook  Elvis Presley, Nat King Cole, Tony Bennet, Bing Crosby, e.d. zitten in het repertoire. Goedgekeurd volgens het algemeen geldende credo: It Don’t Mean a Thing If It Ain’t Got That Swing!

En net zoals bij Sinatra, Martin, Davis Jr. & co is een optreden van the MAD PACK méér dan het brengen van liedjes alléén. Zanger Lino  is een allround presentator en entertainer die al  20 jaar op de  planken staat, en het niet zal nalaten om tussen de nummers door te interacteren met z’n publiek: met humor, spitse bindteksten en – wie weet? – het inwilligen van een persoonlijk verzoekje.

Nooit opdringerig, steeds present – gewapend met dat onmiskenbare gevoel voor de juiste sfeerzetting, zorgt the MAD PACK voor een glimlach op ieders gezicht en lichte jeuk in elke dansknie. Een steevast enthousiast onthaald ritje ‘down memory lane’!

The Mad Pack boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van The Mad Pack, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van The Mad Pack en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van The Mad Pack.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor The Mad Pack. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte The Mad Pack aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag