Hou van Holland Live

Eigenschappen Hou van Holland Live boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Hou van Holland Live boeken?

Hou van Holland Live boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Hou van Holland Live.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Hou van Holland Live.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Hou van Holland Live ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Hou van Holland Live plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Hou van Holland Live

Voor Hou van Holland LIVE zijn de allerbeste muzikanten aangetrokken die al jaren in succesvolle formules op het podium hebben gestaan en regelmatig te zien zijn op TV.
Hou van Holland LIVE speelt standaard met 7 personen en kan uitgebreid worden met de ‘Hou van Holland Horns’ blazerssectie.

Hou van Holland LIVE is het ultieme meezingfestijn met enkel het allerbeste repertoire van Nederlandse bodem. Dit betekent meezingen, meedansen, meeswingen op festivals, bedrijfsfeesten en in grote feesttenten. Voor Hou van Holland LIVE zijn, samen met boegbeeld Edwin van der Toolen, de allerbeste muzikanten aangetrokken die al jaren in succesvolle formules op het podium hebben gestaan, bekende NL
artiesten begeleiden en ook nog eens regelmatig te zien zijn op TV

Hou van Holland Live boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Hou van Holland Live.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Hou van Holland Live, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Hou van Holland Live.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Hou van Holland Live aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag