Het-volendansmeezingfeest-boeken

Eigenschappen Het Volendansmeezingfeest boeken

Prijs
v.a. 3.995
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Het Volendansmeezingfeest boeken?

Het Volendansmeezingfeest boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Het Volendansmeezingfeest.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Het Volendansmeezingfeest.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Het Volendansmeezingfeest ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Het Volendansmeezingfeest plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Het Volendansmeezingfeest

Extra informatie Het Volendansmeezingfeest

“Het Volendansmeezingfeest” is in totaal 4 uur op locatie aanwezig. Het speciaal ontworpen decor zet gelijk de toon; een 5 meter lange klomp als DJ booth, Volendamse huisjes, een draaiende molen, kortom, we nemen u mee naar het oudste vissersdorp aan het IJsselmeer en trakteren de bezoekers op een ouderwets gezellige, aaneengesloten Volendamse avond, of beter gezegd een Volendansmeezingfeest!

Uniek aan dit format is dat er de hele avond alleen maar Volendamse liedjes zullen klinken, The Cats, BZN, Jan Smit, Nick en Simon enz., de palingsound zal door de speakers schallen.

De DJ introduceert maar liefst 2 gastartiesten, echte Volendammers, zij zingen de sterren van de hemel, allemaal Volendamse liedjes, ze zingen eventueel duetten en dit drietal zorgt voor een knallende avond!

Bijzonder is de samenwerking met het bekendste café van Volendam,
’t Gat van Nederland, het feestcafé van Volendam, dat als ‘hofleverancier’ haar artiesten uit eigen stal presenteert.

De titel ‘De Allergrootste Hits van Volendam’ is een understatement, dit feest MOET je gewoon beleven!

Het Volendansmeezingfeest is een nieuw fris format dat voor een betaalbare prijs een volledig verzorgde avond neer zet. Een ludiek decor, geluid tot 700 personen, 4 uur lang de beste zangers van Volendam en een flinke dosis Volendamse gezelligheid maken dit feest tot een gegarandeerd succes. Een aanrader dus!

Het Volendansmeezingfeest boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Het Volendansmeezingfeest.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Het Volendansmeezingfeest, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Het Volendansmeezingfeest.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Het Volendansmeezingfeest aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag