Thunderstorm boeken

Eigenschappen Thunderstorm boeken

Prijs
Op aanvraag

Thunderstorm boeken?

Thunderstorm boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Thunderstorm.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Thunderstorm.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Thunderstorm ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Thunderstorm plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Thunderstorm

De openingsact Thunderstorm is de act voor de opening van een pand, feest, of als spectaculaire act voor een productintroductie, tijdens een congres of als intermezzo tijdens een diner. Uiteraard is deze act ook zeer geschikt als finale- of slotact

Openingsact

Op een twee- of viertal verhogingen staan witte standbeelden. Danseressen in strakke doeken gewikkeld maken prachtige bewegingen…… Een slagwerk breekt los….. en de danseressen bevrijden zich uit de cocoonen
De verhogingen waar zij opstaan blazen rook en veroorzaken een enorme windstroom waarin de danseressen een dynamische choreografie maken met enorm lange doeken…… Een climax volgt waarbij de slagwerkers hun laatste slagen slaan en de windmachines vallen plotseling stil… Op de laatste slagen schieten twee danseressen het afschietmechanisme af dat zij op hun rug dragen met vele glitters (of serpentines). Een zeer dynamische openingsact eventueel in uw bedrijfskleuren!

Ontvangstact

Deze windmachines kunnen eventueel ook bij de ingang als ontvangst gebruikt worden. Uw gasten lopen dan als het ware tussen twee bewegende zuilen door. Een gedeelte van de wapperende doeken kan ook met een welkomst tekst of logo bedrukt worden.

Thunderstorm boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Thunderstorm, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Thunderstorm en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Thunderstorm.

Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en)  voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Thunderstorm aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag