De Flamingo's

Eigenschappen De Flamingo’s boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

De Flamingo’s boeken?

De Flamingo’s boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van De Flamingo’s.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van De Flamingo’s.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van De Flamingo’s ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van De Flamingo’s plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie De Flamingo’s

EEN TRIO MET MUZIKALE VEERKRACHT!
De Flamingos maken uw bedrijfsevenement, relatiedag, congres of bruiloft tot een spraakmakend en kleurrijk feest. 
De optredens worden met zorg voorbereid en in overleg aangepast aan de wensen van de opdrachtgeverm met als resultaat een solide uitvoering met een mix van muziek en cabaret. De Flamingos hebben tijdens vele honderden feestelijke gebeurtenissen jarenlang ervaring opgebouwd en voelen in ‘no time’ hun publiek aan.

ZONDER STEKKERS EN MOBIEL
De Flamingos spelen het liefst akoestisch zodat zij zich al spelend tussen de gasten kunnen begeven. Zij beschikken over een uitgebreid Internationaal repertoire, driestemmig vertolkt en professioneel muzikaal ondersteund. Bovendien hebben ze een ruim en origineel Nederlandstalig repertoire met de bekende smartlappen en meezingers maar ook eigen liedteksten en muziek. De presentatie is humoristisch en stijlvol. De Flamingos Top 40 is op elk feest een hit, waarbij vaak uit volle borst wordt meegezongen. Voor elk wat wils: U vraagt, wij draaien!
Een speciaal lied over het thema van het congres? Over de nieuwe strategie van het bedrijf of de loopbaan van de jubilaris? Geen probleem: De Flamingos maken het op maat!

De Flamingo’s boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van De Flamingo’s.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van De Flamingo’s, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van De Flamingo’s en de eventuele overige kosten om een optreden van De Flamingo’s mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van De Flamingo’s.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor De Flamingo’s. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van De Flamingo’s checken, een gratis optie plaatsen op De Flamingo’s en de boeking(en) van De Flamingo’s voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte De Flamingo’s aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag