Suskes

Eigenschappen De Suskes Feesttrio boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

De Suskes Feesttrio boeken?

De Suskes Feesttrio boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van De Suskes Feesttrio.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van De Suskes Feesttrio.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van De Suskes Feesttrio ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van De Suskes Feesttrio plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie De Suskes Feesttrio

De nieuwe single van de Suskes heet “Melken doe je zo“. Dit zeer bijzondere feesttrio heeft een echte boerenrock en -feestplaat opgenomen. Dit nieuwe lied gaat het in de feesttenten en feestzalen enorm goed doen.

De klompen kunnen tijdens de vele feesten dit jaar aan blijven. “Melken doe je zo” is de opvolger van “Ode aan de barman”. In deze nieuwe tenthit zit een korte cursus (droog-) melken verwerkt in de vorm van een dansje. Ook het youtube-kanon de “Arumer trekkerspotter” laat zich van zijn beste kant horen.

Natuurlijk zullen niet alleen de boeren uit hun dak gaan met dit vrolijke lied, ook mensen met een wat mindere agrarische achtergrond zullen deze plaat zeker waarderen.

De Suskes hebben in hun bestaan reeds twee keer een party-award gewonnen in de categorie “beste feestband” van het land.

De Suskes Feesttrio boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van De Suskes Feesttrio.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van De Suskes Feesttrio, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van De Suskes Feesttrio en de eventuele overige kosten om een optreden van De Suskes Feesttrio mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van De Suskes Feesttrio.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen op De Suskes Feesttrio en de boeking(en) van De Suskes Feesttrio voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte De Suskes Feesttrio aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag