BEAT IT

Eigenschappen BEAT IT boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

BEAT IT boeken?

BEAT IT boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van BEAT IT.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van BEAT IT.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van BEAT IT ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van BEAT IT plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie BEAT IT

BEAT IT biedt een muzikale en visuele totaalbeleving voor iedereen! Met een breed repertoire brengen wij met veel enthousiasme en overtuiging de meest populaire songs, verpakt in diverse non-stop medleys en opzwepende mixen. Denk daarbij aan de meest actuele Top 40 hits, aangevuld met ultieme party songs en de beste dance classics. BEAT IT stemt haar repertoire af op de aanwezige gasten waarbij de ultieme feestbeleving wordt bereikt.
De beste manier om kennis te maken met BEAT IT is door zelf een optreden bij te wonen. Een optreden van BEAT IT wordt volledig ondersteund met een grote LED wall, een waanzinnige lichtshow, een strak geprogrammeerde Full Color Lasershow en een supervette sound. Op deze manier zorgt BEAT IT voor een ware sensatie op ieder evenement. Kom kijken en beleef!

BEAT IT boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van BEAT IT.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van BEAT IT, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van BEAT IT en de eventuele overige kosten om een optreden van BEAT IT mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van BEAT IT.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor BEAT IT. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van BEAT IT checken, een gratis optie plaatsen op BEAT IT en de boeking(en) van BEAT IT voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT BEAT IT, BOEKINGSBUREAU BEAT IT, BOEKINGSBURO BEAT IT, ENTERTAINMENTBUREAU BEAT IT, ENTERTAINMENTBURO BEAT IT, ARTIESTENBUREAU BEAT IT, BOEKINGSKANTOOR BEAT IT, IMPRESARIAAT BEAT IT, MUZIEKBURO BEAT IT, MUZIEKBUREAU BEAT IT, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU BEAT IT, ARTIESTENBOEKINGSBURO BEAT IT, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR BEAT IT.

 

Offerte BEAT IT aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag