Scrum

Eigenschappen Scrum boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
90 min.
Geluid
Exclusief

Scrum boeken?

Scrum boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Scrum.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Scrum.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Scrum ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Scrum plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Scrum

Biografie Scrum
Scrum voert het publiek op een anderhalf uur durende powertrip mee door een eeuw “workersongs” (geïnspireerd door o.a.: The Dubliners, The Pogues, Flogging Molly en Dropkick Murphys). Scrum staat voor muzikaal vakmanschap en visueel spektakel, een werkelijk unieke ervaring. Scrum is zingen, springen, euforie, vrijheid en een snippertje weemoed in een pakkende mix van Schotse en Ierse traditionals en eigen werk.

Scrum is:

Skottie – Zang en mandoline, Marco – Bas en zang, Robin – Gitaar en zang,

JayP – Gitaar en mandoline, Barney – Bagpipe en tinwhistle, Ossie – Drums en zang

Scrum boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Scrum boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Scrum.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Scrum, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Scrum en de eventuele overige kosten om een optreden van Scrum mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Scrum.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Scrum. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Scrum checken, een gratis optie plaatsen op Scrum en de boeking(en) van Scrum voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Scrum, BOEKINGSBUREAU Scrum, BOEKINGSBURO Scrum, ENTERTAINMENTBUREAU Scrum, ENTERTAINMENTBURO Scrum, ARTIESTENBUREAU Scrum, BOEKINGSKANTOOR Scrum, IMPRESARIAAT Scrum, MUZIEKBURO Scrum, MUZIEKBUREAU Scrum, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Scrum, ARTIESTENBOEKINGSBURO Scrum, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Scrum.

 

Offerte Scrum aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag