Dan August boeken

Eigenschappen Dan August boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

Dan August boeken?

Dan August boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Dan August.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Dan August.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Dan August ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Dan August plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Dan August

Biografie Dan August

Combineer de songwriting en h0rmonieën uit Americana met de moderne puntige producties van nu en je krijgt Dan August.
De vijfkoppige formatie weet met deze verfrissende mix van elementen sterke en hartstochtelijke popsongs neer te zetten die je niet meer uit je hoofd krijgt.
Live slepen de jongens je mee door middel van hun sterke uitstraling endynamiek. Met de opzwepende energie, catchy refreintjes en verhalende songteksten zet Dan August een indrukwekkende live show neer.
Dan August haalt hun inspiratie uit oa: John Mayer, Harry Styles maar ook hoor je Bazart en The War On Drugs.
‘Goeie radio liedjesʼ
‘Sterke live show met een positieve vibeʼ
‘Heerlijke muziek, alle puzzelstukjes passenʼ

Dan August boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Dan August, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden van mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Dan August.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Dan August. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Dan August aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag