MIR (Twarres)

Eigenschappen MIR (Twarres) boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
75 min.
Geluid
Op aanvraag

MIR (Twarres) boeken?

MIR (Twarres) boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van MIR (Twarres).

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van MIR (Twarres).

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van MIR (Twarres) ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van MIR (Twarres) plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van MIR (Twarres)

https://youtube.com/watch?v=wOqQQosuoJA

Extra informatie MIR (Twarres)

Biografie MIR (Twarres)
Mirjam Timmer behaalde met Twarres grote successen. Zo wordt de debuutsingle ‘Wer Bisto’ een grote hit in zowel Nederland als België. Er gaan in totaal meer dan 200.000 singles over de toonbank. Historie, omdat in de geschiedenis van de Nederlandse popmuziek nimmer tevoren een Friestalig liedje nummer 1 werd. Meer dan zes weken lang blijft ‘Wer Bisto’ daar staan. Debuutalbum ‘Stream’ komt op 1 binnen in België en bereikt in zowel Nederland als België de platina-status. Ook de singles ‘She Couldn’t Laugh’ en ‘Children’ worden top 10 hits in de Benelux. Op een groot internationaal podium in Manchester wordt de Top Of The Pops Award ‘Best Newcomer’ behaald. n februari 2002 volgt een Edison Award; een prachtige bekroning, vooral omdat Mir het merendeel van de liedjes zelf schrijft! Opvolger CD-2 doet het ook goed in Nederland en België. Beide singles ‘I Need To Know en I’ll See You’ bereiken de top 40. Vanaf februari 2003 tot en met december 2003 toert Twarres met veel succes door Nederland en België. In totaal worden er zo’n tachtig shows weggegeven in veelal uitverkochte theaters. Ondanks al het succes van Twarres, of juist dankzij het succes blijken de ambities van Mirjam en Johan op verschillende vlakken te liggen. Eind 2003 gaan Mirjam en Johan in goed overleg uit elkaar.

Mirjam besluit in haar eentje onder de naam MIR (uiteraard de afkorting van Mirjam maar is toevalligerwijs ook

Russisch voor vrede) verder te gaan en stort zich op het schrijven van nummers. Mirjam trapt het jaar 2006 in januari af tijdens de acht shows van ‘De Vrienden van Amstel’ in Ahoy. Ze gaat een vruchtbaar samenwerkingsverband aan met de Engelse songwriter John Themis, die eerder successen heeft behaald met o.a. Dido, Sugababes, Tori Amos, Emmylou Harris en de Culture Club. Hierbij blijft het niet, want tijdens een Night Of The Proms concert heeft MIR Simple Minds zanger Jim Kerr ontmoet, wat meteen klikte. Kerr valt voor het opvallende talent van MIR. Dat contact levert een prachtig duet op ‘Deep Blue Sea’ dat terug te vinden is op het nieuwe album van MIR ‘Files from London’ dat op het eind van de zomer in 2006 verscheen. Voormalig Twarres-producer Peter van Asten schreef ook een liedje en is verder als executive producer bij het hele project betrokken. Holger Schwedt werd ingehuurd om het eindproduct mede te mixen.
MIR (Twarres) boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

MIR (Twarres) boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van MIR (Twarres).

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van MIR (Twarres), neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van MIR (Twarres) en de eventuele overige kosten om een optreden van MIR (Twarres) mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van MIR (Twarres).
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor MIR (Twarres). Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van MIR (Twarres) checken, een gratis optie plaatsen op MIR (Twarres) en de boeking(en) van MIR (Twarres) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT MIR (Twarres), BOEKINGSBUREAU MIR (Twarres), BOEKINGSBURO MIR (Twarres), ENTERTAINMENTBUREAU MIR (Twarres), ENTERTAINMENTBURO MIR (Twarres), ARTIESTENBUREAU MIR (Twarres), BOEKINGSKANTOOR MIR (Twarres), IMPRESARIAAT MIR (Twarres), MUZIEKBURO MIR (Twarres), MUZIEKBUREAU MIR (Twarres), ARTIESTENBOEKINGSBUREAU MIR (Twarres), ARTIESTENBOEKINGSBURO MIR (Twarres), ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR MIR (Twarres).

 

Offerte MIR (Twarres) aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag