Absent Minded

Eigenschappen Absent Minded boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
60 min.
Geluid
Exclusief

Absent Minded boeken?

Absent Minded boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Absent Minded.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Absent Minded.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Absent Minded ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Absent Minded plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Absent Minded

Toen Matthijs en Coen van Vliet een paar jaar geleden besloten om een band op te richten vroegen ze andere muzikanten van hun muziekschool of iemand geïnteresseerd was. Dit was het moment dat Aldo Massaro in de band stapte. Jeroen van Woezik, die op de zelfde muziekschool zat, kwam er een paar jaar later bij om als tweede gitarist en zanger aan de slag te gaan. De vier jongens hadden een soortgelijke muzieksmaak en dus begonnen ze rockmuziek te maken. Absent Minded is officieel gevormd in 1998. Het eerste optreden was in 1999 op het Stedelijk Gymnasium in Leiden tijdens een wedstrijd. Absent Minded won deze ‘Battle of the bands’ en sleepte hiermee tien studio-uren in ‘The Art of Sound’ studio in Leiden in de wacht. Hiermee konden ze hun eerste demo opnemen. Met hun demo kreeg Absent Minded verschillende optredens in kleine zalen door heel Nederland. Tussendoor bleven ze verder schrijven aan nummers en namen ze nog vier demo’s op. Dankzij deze demo’s kwamen ze in de grotere zalen terecht en hadden de eer om in het voorprogramma van twee zeer succesvolle Amerikaanse bands (‘Our Lady Peace’ en ‘Lit’) te spelen in de Melkweg en met Di-rect in Paradiso in Amsterdam. In 2001 tekende Absent Minded een record-deal met Van records in Den Haag. In November 2002 besloten beide partijen dat het beter was om hun wegen te scheiden, zonder ooit een album op te hebben genomen. In 2004 namen ze de eerste twee nummers van het debuutalbum op, waaronder het nummer Without You. Voor dit nummer werd in samenwerking met studenten van de filmacademie in Amsterdam een clip opgenomen. De clip werd vanaf april 2005 op de drie muziekzenders gedraaid en was bij het programma ‘On the Roxx’ van the Box voor twee achtereenvolgende weken de best aangevraagde clip van Nederland. Halverwege 2005 is Aldo aangenomen aan de KLS (Koninklijke Luchtvaart School). Hij moest kiezen tussen zijn twee dromen en besloot de opleiding te gaan volgen en hiervoor de band te verlaten. Gelukkig werd vrij snel een vervanger gevonden in Michel Tol. Met Michel werd in de zomer van 2005 nog eens tien nummers voor het album opgenomen. Met dit materiaal kon Absent Minded een platendeal sluiten met V2 voor in ieder geval twee albums. In 2005 en 2006 had Absent Minded de eer om als voorprogramma van Intwine door Nederland te touren en deed zo vele zalen door heel Nederland aan. Absent Minded werd door TMF uitgekozen om mee te werken aan het nieuwe programma ‘De Kweekvijver’ en hiervoor namen ze in december 2005 de clip op voor het nummer ‘Start Over’. Eind april 2006 ligt de singel van het nummer ‘Start Over’ in de winkel en 15 mei 2006 is ook het lang verwachte album ‘The color between black and white’ overal te koop.

Absent Minded boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Absent Minded.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Absent Minded, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Absent Minded en de eventuele overige kosten om een optreden van Absent Minded mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Absent Minded.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Absent Minded. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Absent Minded checken, een gratis optie plaatsen op Absent Minded en de boeking(en) van Absent Minded voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Absent Minded, BOEKINGSBUREAU Absent Minded, BOEKINGSBURO Absent Minded, ENTERTAINMENTBUREAU Absent Minded, ENTERTAINMENTBURO Absent Minded, ARTIESTENBUREAU Absent Minded, BOEKINGSKANTOOR Absent Minded, IMPRESARIAAT Absent Minded, MUZIEKBURO Absent Minded, MUZIEKBUREAU Absent Minded, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Absent Minded, ARTIESTENBOEKINGSBURO Absent Minded, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Absent Minded.

 

Offerte Absent Minded aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag