Spargo boeken

Eigenschappen Spargo boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Incl. C-set (geluid voor meer dan 500 p.)

Spargo boeken?

Spargo boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Spargo.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Spargo.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Spargo ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Spargo plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Spargo

Na een afwezigheid van 14 jaar besloot één van de meest populaire groepen uit de vaderlandse popgeschiedenis weer op te treden. Ze scoorden hits als ‘You and me’, ‘Head up to the sky’, ‘Sometimes’, ‘One night affair’, ‘Hip Hap Hop’ en ‘Just for you’. Met andere woorden: ‘Spargo’ staat nu alweer een jaar op de planken en het is alsof ze nooit zijn weggeweest.’Spargo’ werd in 1975 opgericht door Ellert Driessen, Ruud Mulder, Jef Nassenstein en Leander Lammertink. In 1979 werd Lilian Day Jackson als zangeres aangetrokken. Dat bleek een goede keus, getuige het snel daaropvolgende succes. Tussen 1980 en 1984 was ‘Spargo’ een van de best lopende en meest optredende popgroepen van Nederland. Hun eerste hit ‘You en me’ (1980), was een ongekend succes: 6 weken op nummer 1 en platina in Nederland. Bovendien heeft het nummer ook in België, Italië, Suriname en Peru nummer 1 gestaan. Ook de volgende sigles werden hits en leverden succes op in binnen- en buitenland. Zo kaapte ‘Spargo’ in Italië de ‘Gouden Gondola, voor de beste buitenlandse act, voor de neus weg van onder andere Kate Bush. Nadat in 1984 ‘Spargo’uit elkaar ging, is er weinig meer van de band vernomen. Lilian ging naar Amerika, waar zij actief bleef als zangeres. Ellert bleef nummers schrijven voor anderen (o. a. Banger Hart voor Rob de Nijs), Jef maakte carriere bij Endemol Entertainment, Leander begon zijn eigen grafische ontwerpstudio en Ruud schreef muziek voor TV-programma’s. Ook heeft hij samen met Angela Groothuizen aan het project ‘Angela & the Rude’ gewerkt. In april 1997 is ‘Spargo’ voor een, in eerste instantie, éénmalig optreden bij elkaar gebracht door QuinQ Entertainment Productions. Dit was zo’n succes dat de groep heeft besloten een Greatest Hits album uit te brengen, waarop tevens een aantal nieuwe nummers zijn te vinden. Ook bij de media bleef deze ‘comeback’ niet onopgemerkt. Zo waren zij onder meer te zien bij ‘Goud van Oud’ en bij de éénmalige terugkeer van ‘AVRO’s Toppop’. Hier schitterden ze samen met vele andere helden uit de tachtiger jaren zoals ‘Kool & The Gang’, ‘Imagination’ en ‘The Three Degrees’. Live bewijst ‘Spargo’ dat ze nog steeds eersteklas performers zijn. De shows van ‘Spargo’ laten zich omschrijven als één brok muzikale energie. De wijze waarop deze band de 80’s doet herleven, zet ieder publiek telkens weer in vuur en vlam.

Spargo boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Spargo, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Spargo en de eventuele overige kosten om een optreden van Spargo mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Spargo.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Spargo. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Spargo aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag