77 Bombay Street

Eigenschappen 77 Bombay Street boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

77 Bombay Street boeken?

77 Bombay Street boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van 77 Bombay Street.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van 77 Bombay Street.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van 77 Bombay Street ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van 77 Bombay Street plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van 77 Bombay Street

Extra informatie 77 Bombay Street

De lichtvoetigheid van folk gekoppeld aan diepzinnige maar poppy composities en afgemaakt met een flinke dosis humor. Zo klinkt 77 Bombay Street. Of beter, dat benadert hoe ze klinken, want de vier Zwitserse broers zijn muzikaal niet voor één gat te vangen.

Zelf omschrijven de broers hun geluid als ‘The Beatles in hun jonge jaren die The Beach Boys ontmoeten na een nacht flink doorhalen’. Het is de muziek die ze hun hele leven al horen, gekoppeld aan hedendaagse invloeden en afgemaakt door hun persoonlijke eigenzinnigheid. De band bestaat uit Matt (zang/gitaar), Joe (gitaar), Esra (drums) en Simri-Ramon (bas) Buchli, die binnen een negenkoppige familie opgroeiden in het Zwitserse Bazel. Een stampvol huis waarin alle broers een slaapkamer deelden en waarbinnen het kroost door hun moeder van jongs af aan werd gestimuleerd om hun muzikaliteit te ontplooien en zo veel mogelijk op te treden. Zo trad het Buchli kwartet piepjong al op in ziekenhuizen, op straat, in bejaardenhuizen, op professionele podia en op locale evenementen. Het leven van de familie werd volledig op zijn kop gezet toen vader en moeder in 2001 naar het Australische Adelaide verhuisden en daarbij het hele gezin op sleeptouw namen. Hun adres aldaar: 77 Bombay Street.

Het Australische avontuur van de familie Buchli duurde slechts twee jaar en bij terugkeer in Zwitserland hadden de broers eigenlijk wel schoon genoeg van het leven in de grote stad. “We hebben op dat moment de mazzel gehad dat we een oud chalet van onze grootouders konden overnemen in het landelijke Scharans”, aldus drummer Esra. “Omringd door de bergen van het Graubünden district, is het een perfecte plek om te wonen en te spelen.” Dat de ruimte er beperkt was deerde hen niet. Het delen van de slaapkamer waren ze tenslotte gewend. Hoewel nog steeds muzikaal, duurde het vervolgens nog enige tijd voor de broers besloten met zijn vieren een band te vormen. Vanaf het moment dat die beslissing viel en de kelder van het chalet tot oefenruimte werd omgetoverd, ging het snel. Vernoemd naar hun tijdelijke woonadres in Adelaide, ging het viertal optreden en werd de ene na de andere bandcompetitie met twee vingers in de neus gewonnen. Per optreden nam de fanschare toe en groeiden liedjes als 47 Millionaires en The Long Way uit tot ‘geheime hits’.

Inmiddels zijn die hits in eigen land niet zo geheim meer. De Zwitserse radio pikte ze op, waarna 77 Bombay Street in eigen land een fenomeen werd. Het opnameproces van debuut Up In The Sky was ondanks de warme familieband her en der en stroef geheel. “Het is aan de ene kant fantastisch om muziek te kunnen maken met je broers”, aldus Simri-Ramon. “Aan de andere kant is het zenuwslopend. We schrijven alle vier en hebben ook allemaal een eigen idee hoe ‘ons’ liedje zou moeten klinken. Voordat we het daar over eens zijn, wordt er flink geruzied en dan gaat het hard tegen hard!” Die gezonde competitie zorgt er voor dat het werk van 77 Bombay Street per nummer verschilt. Soms voert jaren ’60 en ’70 rock invloed de boventoon, dan weer catchy (power)pop of wel akoestische folk. Maar steeds net even iets bijtender gemaakt door de scherpe randjes die de afzonderlijke broers er aan toevoegen en de onderlinge drang om elk liedje ‘eigen’ te maken. Diversiteit is in dit geval geen holle marketingterm, maar een onlosmakelijk deel van de ziel van 77 Bombay Street. De continue onderlinge spanningsboog vol botsende muzikale invloeden, maakt het 12 tracks tellende debuut Up In The Sky zo’n spannend geheel. Tegelijkertijd wordt elke track gekenmerkt door een bijna Spartaanse opbouw. Geen noot te veel, teksten zonder omhaal. Het onderlinge gekibbel levert messcherpe liedjes op, die zich zonder uitzondering direct in het hart van de luisteraar nestelen.

77 Bombay Street boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van 77 Bombay Street.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van 77 Bombay Street, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van 77 Bombay Street en de eventuele overige kosten om een optreden van 77 Bombay Street mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van 77 Bombay Street.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor 77 Bombay Street. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van 77 Bombay Street checken, een gratis optie plaatsen op 77 Bombay Street en de boeking(en) van 77 Bombay Street voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte 77 Bombay Street aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag