The Woof boeken

Eigenschappen The Woof boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
2x 45 min.
Geluid
In overleg

The Woof boeken?

The Woof boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van The Woof.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van The Woof.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van The Woof ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van The Woof plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van The Woof

Extra informatie The Woof

Get ready to rock ‘n roll!

The Woof, een stel jonge honden die wel raad weten met de oude klassiekers. Rock ’n roll muziek die voor alle leeftijden herkenbaar is. Op jonge leeftijd waren de vier heren al verliefd op vaders LP’s, en daar is niets aan veranderd! Jerry Lee Lewis, Johnny Cash, Elvis, The Beatles en The Rolling Stones. Dit alles komt voorbij in deze energieke live show!

De afgelopen vijf jaar heeft de band op verschillende kroegen en (food)festivals in Nederland en het buitenland gestaan en hebben ze kunnen laten zien dat ze eigenlijk gewoon in het verkeerde tijdperk geboren zijn. Als rock’n roll legendes strak in pak en met de puntschoenen aan gaan ze elk podium onbevreesd en met een flinke dosis energie te lijf!

The Woof boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van The Woof, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van The Woof en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van The Woof.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor The Woof. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid  checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte The Woof aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag