Kool and the gang boeken

Eigenschappen Kool & the Gang boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Kool & the Gang boeken?

Kool & the Gang boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Kool & the Gang.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Kool & the Gang.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Kool & the Gang ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Kool & the Gang plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Kool & the Gang

Extra informatie Kool & the Gang

Kool and the Gang is één van meest invloedrijke funk/disco bands ooit!

Kool & The Gang heeft wereldwijd meer dan 70 miljoen albums verkocht en de muziek van drie generaties beïnvloed. Dankzij nummers als Celebration, Cherish, Jungle Boogie, Summer Madness en Open Sesame hebben ze twee Grammy Awards, zeven Amerikaanse muziekprijzen, 25 Top Tien R & B-hits, negen Top Ten Pophits en 31 gouden en platina-albums verdiend. Kool & the Gang heeft de afgelopen 35 jaar continu gepresteerd, langer dan welke R & B-groep in de geschiedenis ook. Hun kogelvrije funk en jazzy arrangementen hebben er ook voor gezorgd dat ze de meest gesamplede band aller tijden zijn.

De leden begonnen midden jaren ‘60 als de Jazziacs en pas in 1969 werd de naam veranderd in Kool the Gang. De band had de grootste populariteit bij het grote publiek vanaf het eind van de jaren 70 tot midden jaren 80.

Hun eerste internationale succes kreeg Kool and the Gang door hun bijdrage aan de film Saturday Night Fever uit 1977. Een jaar later kwam de leadzanger James “JT” Taylor bij de band, en grote hits als Ladies’ Night, Celebration en Get down on it volgden.

Met deze band op je event ben je gegarandeerd van een non-stop feest-der-herkenning, super dansbaar, en al meer dan 3 generaties lang…van alle tijden dus!

In exclusieve samenwerking met GLP en MusicWithoutBorders kan BURO2010 deze superformatie nu exclusief aanbieden voor de besloten feesten in Nederland en/of voor besloten feesten in het buitenland georganiseerd door Nederlandse opdrachtgevers.

Wilt u Kool & the Gang boeken? Informeer naar de boekingsinformatie!

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Kool & the Gang, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden van Kool & the Gang mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Kool & the Gang.

Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) van Kool & the Gang voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).
Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Kool & the Gang aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag