Guimar

Eigenschappen Guimar boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Guimar boeken?

Guimar boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Guimar.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Guimar.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Guimar ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Guimar plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Guimar

Extra informatie Guimar

Biografie Guimar
De nu 16 jarige Guimar is een geboren talent. Alles bij Guimar staat in het teken van de muziek. Als peuter al was hij in de ban van muziek. Niet zo vreemd dus dat hij als vijfjarige jongen al in een koor zong. Hij deed mee met Kinderen voor Kinderen, de Theaterproductie Oebele met Joris Lutz en VOF de Kunst. Vanaf zijn tiende jaar treedt hij solo op. Podium ervaring doet hij op met optredens als Muziekfeest op het Plein, De Sterrenparade, Het Bevrijdingsfestival.

In 2007 komt hij in contact met Emile Hartkamp die nummers voor hem gaat schrijven. Er wordt een single en een maxi single uitgebracht waarna een Debuut album natuurlijk niet uit kon blijven en die is er nu met He Meissie.
Guimar boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Guimar boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Guimar.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Guimar, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Guimar en de eventuele overige kosten om een optreden van Guimar mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Guimar.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Guimar. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Guimar checken, een gratis optie plaatsen op Guimar en de boeking(en) van Guimar voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Guimar, BOEKINGSBUREAU Guimar, BOEKINGSBURO Guimar, ENTERTAINMENTBUREAU Guimar, ENTERTAINMENTBURO Guimar, ARTIESTENBUREAU Guimar, BOEKINGSKANTOOR Guimar, IMPRESARIAAT Guimar, MUZIEKBURO Guimar, MUZIEKBUREAU Guimar, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Guimar, ARTIESTENBOEKINGSBURO Guimar, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Guimar.

 

Offerte Guimar aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag