Harm Wolters

Eigenschappen Harm Wolters boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Harm Wolters boeken?

Harm Wolters boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Harm Wolters.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Harm Wolters.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Harm Wolters ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Harm Wolters plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Harm Wolters

Extra informatie Harm Wolters

Biografie Harm Wolters
Geboren in Steenwijk, op 21 april 1967, brachten vader en moeder Wolters de kleine Harm groot met muziek. Vader Sjoerd zong de sterren van de hemel en zus Petra had op 10-jarige leeftijd een bescheiden hit. Het kon niet uitblijven. De optredens lonkte en Harm waagde, aanvankelijk als bandparodist, de eerste schreden op het gladde showbizz-ijs. Vanaf zijn zeventiende brengt Harm een veelzijdig repertoire. Goed in het gehoor liggende hits van collega?s als Koos Alberts, André Hazes en Frank van Etten en stevige après ski nummers. Waar Harm optreedt gaat binnen luttele minuten het dak er af. Een geboren entertainer die zich zowel in de kleinere als de grotere zalen en feesttenten als een vis in het water voelt.

Begin 2003 raakte Harm’s carrière in een stroomversnelling. De eigen website werd gelanceerd en in maart verscheen een eerste cd-single met drie eigen nummers. Ook op televisie is Harm een bekend gezicht. Zo was hij inmiddels verschillende keren te gast bij RTV Oost en te zien in een special rond een groots landelijk benefiet-evenement op het Haagse Malieveld. Harm’s liedjes worden veelvuldig aangevraagd en de sympathieke zanger gaf het achterliggende jaar diverse radio-interviews in onder meer Bodegraven, Enschedé en Zeeland.

Ook het komende jaar wacht de nodige aandacht. Een groots concert met collega’s als Marianne Weber, Arne Jansen e.a., een spraakmakend debuutalbum en ruime aandacht in de regionale en landelijke media.
Harm Wolters boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Harm Wolters boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Harm Wolters.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Harm Wolters, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Harm Wolters en de eventuele overige kosten om een optreden van Harm Wolters mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Harm Wolters.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Harm Wolters. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Harm Wolters checken, een gratis optie plaatsen op Harm Wolters en de boeking(en) van Harm Wolters voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Harm Wolters, BOEKINGSBUREAU Harm Wolters, BOEKINGSBURO Harm Wolters, ENTERTAINMENTBUREAU Harm Wolters, ENTERTAINMENTBURO Harm Wolters, ARTIESTENBUREAU Harm Wolters, BOEKINGSKANTOOR Harm Wolters, IMPRESARIAAT Harm Wolters, MUZIEKBURO Harm Wolters, MUZIEKBUREAU Harm Wolters, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Harm Wolters, ARTIESTENBOEKINGSBURO Harm Wolters, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Harm Wolters.

 

Harm Wolters boeken bij BURO2010? AANVRAAGFORMULIER:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag