Chris Hordijk

Eigenschappen Chris Hordijk boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 750 p.

Chris Hordijk boeken?

Chris Hordijk boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Chris Hordijk.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Chris Hordijk.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Chris Hordijk ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Chris Hordijk plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Chris Hordijk

Extra informatie Chris Hordijk

Biografie Chris Hordijk
Volmaakt gelukkig. Die woorden gebruikt Chris Hordijk uit Wageningen als hij praat over het maken van muziek en het zingen van liedjes. “Ik wil dan ook keihard werken om de kans die ik nu krijg waar te maken,” zegt de getrouwde zanger. In het dagelijks leven werkt hij als invorderingsambtenaar in de gemeente Ede, maar de kans is groot dat dat niet lang meer duurt. Want zingen is zijn grootste passie. “Natuurlijk wil ik er voor kiezen om fulltime muzikant te worden. Daar doe ik absoluut niet stiekem over.”

In The voice of Holland ontdekt Nederland in Chris Hordijk een geweldige zanger. Maar ook Chris ontdekt zichzelf pas écht in The voice. “Ik zing nog niet zo lang, pas vanaf 2008. Ben in een bluesrockband in de Achterhoek begonnen, heb een tijdje in een feestband gezeten. Zo heb ik veel geleerd.”

Maar ballades, tegenwoordig zijn absolute specialiteit, zong hij al die tijd niet. “De andere bandleden stonden daar niet voor open en de kroegen kreeg je er niet gek mee. Pas nu merk ik dat ik er wél goed mee weg kom. Dat komt door The voice Of Holland. Daarin zong ik voor het eerst kleine liedjes. Dat blijkt voor mij het omslagpunt te zijn geweest.”

Eerst staat Chris Hordijk nog te boek als de broer van X Factor-winnares Lisa Lois, maar dat beeld kantelt als blijkt hoe mooi hij kan zingen. Zijn singles worden duizenden keren gedownload en halen al snel met gemak de hoogste posities in de ranglijst. Zijn cover van ‘The A Team’ van de Britse zanger Ed Sheeran overtreft het origineel zelfs met gemak. Gevoelige liedjes zingen en emoties overbrengen, daar blijkt Chris meester in.

Zijn huidige succes maakt dat hij een stuk zekerder is geworden, stelt Chris. “Ik merk dat ik iets kan wat veel mensen leuk vinden en daar haal ik kracht en zelfverzekerdheid uit. Ik wil nu doorpakken en me op mijn muziek gaan richten, want dit is wat ik wil. Ik hoef niet op televisie te komen, hoef er ook niet rijk van te worden, als ik maar muziek kan maken. Als je daar eenmaal van hebt geproefd, zoals ik de laatste maanden heb gedaan, wil je niet anders meer.”

Chris zijn laatste singles zijn ‘Won’t You Stay’, ‘Jump From A Waterfall’ en ‘Heartbreaks and Earthquakes’. Op dit moment is hij druk met het schrijven van nieuw materiaal.
Chris Hordijk boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Chris Hordijk boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Chris Hordijk.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Chris Hordijk, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Chris Hordijk en de eventuele overige kosten om een optreden van Chris Hordijk mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Chris Hordijk.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Chris Hordijk. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Chris Hordijk checken, een gratis optie plaatsen op Chris Hordijk en de boeking(en) van Chris Hordijk voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Chris Hordijk, BOEKINGSBUREAU Chris Hordijk, BOEKINGSBURO Chris Hordijk, ENTERTAINMENTBUREAU Chris Hordijk, ENTERTAINMENTBURO Chris Hordijk, ARTIESTENBUREAU Chris Hordijk, BOEKINGSKANTOOR Chris Hordijk, IMPRESARIAAT Chris Hordijk, MUZIEKBURO Chris Hordijk, MUZIEKBUREAU Chris Hordijk, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Chris Hordijk, ARTIESTENBOEKINGSBURO Chris Hordijk, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Chris Hordijk.

 

Offerte Chris Hordijk aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag