Laura van Kaam

Eigenschappen Laura van Kaam boeken

Prijs
v.a. 995
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Laura van Kaam boeken?

Laura van Kaam boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Laura van Kaam.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Laura van Kaam.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Laura van Kaam ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Laura van Kaam plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Laura van Kaam

Extra informatie Laura van Kaam

Biografie Laura van Kaam (The Voice Kids)
De 15 jarige Laura van Kaam is de winnares van The voice Kids 2013.

Zij heeft ruim 20.000 andere kandidaten verslagen onder leiding van coach Marco Borsato.

Laura van Kaam houdt vooral van rustige ballads, zoals van Ilse de Lange. Eigenlijk houdt ze van kleine pop ballads en vooral Engelstalig, soms Nederlandstalig. Laura doet momenteel 3 havo van het Isala Almende College in Silvolde en haalt prima cijfers.

Laura boeken voor een optreden is ook mogelijk, als zijn de mogelijkheden om haar te boeken beperkt gezien haar leeftijd.

Ze krijgt al 2,5 jaar zangles en is zeer muzikaal. Zij speelt piano en gitaar. Naast het zingen en muziek maken rijdt ze graag paard.

Laura is een country meisje. Niet alleen omdat zij gitaar speelt en paard rijdt, maar ze heeft ook een country geluid (met een snik). Ze was ontzettend blij toen Marco voor haar omdraaide omdat zij een grote fan is. Ook schrijft Laura af en toe zelf muziek!

Laura heeft een platencontract bij 8ball Music gewonnen en een studiebeurs van 10.000 euro.

Haar eerste single is haar eigen versie van ‘Edge of Glory’ van Lady Gaga.

Haar carrière begint al goed met een optreden tijdens de Europese première van de vernieuwde show Disney Dreams in Disneyland Parijs en een theatertour met de overige 5 finalisten door heel Nederland.
Laura van Kaam (The Voice Kids) boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Laura van Kaam boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Laura van Kaam.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Laura van Kaam, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Laura van Kaam en de eventuele overige kosten om een optreden van Laura van Kaam mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Laura van Kaam.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Laura van Kaam. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Laura van Kaam checken, een gratis optie plaatsen op Laura van Kaam en de boeking(en) van Laura van Kaam voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Laura van Kaam, BOEKINGSBUREAU Laura van Kaam, BOEKINGSBURO Laura van Kaam, ENTERTAINMENTBUREAU Laura van Kaam, ENTERTAINMENTBURO Laura van Kaam, ARTIESTENBUREAU Laura van Kaam, BOEKINGSKANTOOR Laura van Kaam, IMPRESARIAAT Laura van Kaam, MUZIEKBURO Laura van Kaam, MUZIEKBUREAU Laura van Kaam, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Laura van Kaam, ARTIESTENBOEKINGSBURO Laura van Kaam, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Laura van Kaam.

 

Offerte Laura van Kaam aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag