Samantha Steenwijk

Eigenschappen Samantha Steenwijk boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Samantha Steenwijk boeken?

Samantha Steenwijk boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Samantha Steenwijk.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Samantha Steenwijk.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Samantha Steenwijk ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Samantha Steenwijk plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Samantha Steenwijk

Extra informatie Samantha Steenwijk

Samantha Steenwijk in “Beste Zangers” 2019

In 2019 doet Samantha Steenwijk mee aan het tv-programma “Beste Zangers”.

Samantha Steenwijk en Marcus van Teijlingen waren het winnende koppel van Dancing with the Stars!

Samantha Steenwijk heeft in 2019 ook meegedaan met het dansprogramma “Dancing with the Stars”. Eind oktober won zij samen met Marcus van Teijlingen de finale van dit televisieprogramma.

Biografie

Samantha Steenwijk werkt op het kantoor van een visgroothandel. Samen met haar vriendin Daisy woont ze inmiddels al 6 jaar samen. In augustus van dit jaar gaat Samantha met haar trouwen en ze willen graag een kind. Het wordt een heel mooie en chique bruiloft met veel gastartiesten. Ze zou ook heel graag Gerard Joling op haar bruiloft willen hebben, maar dat kan ze niet betalen.

Samantha had nooit de intentie om zangeres te worden. Ze ging wel altijd naar het café, dus was wel van het volkse. Haar ouders gaven haar negen jaar geleden op voor een talentenjacht in Den Haag en toen ging het balletje rollen. Zanger Vinzzent is sindsdien een soort coach voor haar, en heeft haar o.a. met verschillende singles en producers geholpen. Samantha treedt inmiddels zo’n 90 keer per jaar op.

Ze wil heel graag de nieuwe volkszangeres worden, maar wel een stoere op hakken!

Samantha Steenwijk maakte een aantal weken geleden haar opwachting bij The Blind Auditions in The Voice Of Holland (2017-18), waar zij het nummer ‘Ik Leef Mijn Eigen Leven’ van André Hazes zong. Na een geslaagde auditie waarbij alle coaches draaiden, is zij door naar The Battles, met als coach Anouk. Het nummer ‘Ik Leef Mijn Eigen Leven’ is ook uitgebracht op single. Week na week won Samantha credits van het The voice publiek en inmiddels is bekend dat ze de finale heeft gehaald.

Samantha bereikt in het SBS6 programma Bloed, zweet en tranen de finale. Samen met de andere finalisten: Jason Bouman, Daantje en Rein Mercha is zij ook te boeken voor optredens in het land.
Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden van deze spontane zangeres.

Samantha Steenwijk boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Samantha Steenwijk, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Samantha Steenwijk.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Samantha checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Samantha Steenwijk aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag