Marco de Hollander boeken

Eigenschappen Marco de Hollander boeken

Prijs
v.a. 595
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Marco de Hollander boeken?

Marco de Hollander boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Marco de Hollander.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Marco de Hollander.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Marco de Hollander ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Marco de Hollander plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Marco de Hollander

Extra informatie Marco de Hollander

Biografie Marco de Hollander

MARCO DE HOLLANDER is de “Vrolijkste Volkszanger van Nederland” die overal waar hij optreedt voor een geweldige sfeer weet te zorgen. Deze Nederlandse zanger met oer Hollands repertoire weet overal waar hij komt het publiek “in te pakken” en voor zich te winnen. Met de hits “Ik Heb De Hele Nacht Alleen Aan Jou Gedacht”, “Samen Met Jou”, “Twee Armen En Een Zoen” en “Dit Wordt Een Avond” stond de uit Ter Aar afkomstige Nederlandstalige zanger in alle gerenommeerde hitlijsten.

Een optreden van Marco de Hollander is een feest der herkenning. Met een mix van eigen hits en de grootste Hollandse meezingers/ medleys zet Marco de Hollander ieder publiek op zijn kop.

Marco de Hollander boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Marco de Hollander.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Marco de Hollander, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Marco de Hollander en de eventuele overige kosten om een optreden van Marco de Hollander mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Marco de Hollander.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Marco de Hollander. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Marco de Hollander checken, een gratis optie plaatsen op Marco de Hollander en de boeking(en) van Marco de Hollander voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Marco de Hollander aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag